Mila__Mi

Коли інколи в душІ ти та сама маленька дівчинка

Коли інколи в душІ ти та сама маленька дівчинка

В одному з попередніх дописів я вам писала про два засоби з нового підбренду Tink kids https://club.makeup.com.ua/post/57198/
(рідке мило мені особливо сподобалося і я його вже закінчила 💚)

Сьогодні ж мова піде про спрей бренду для полегшення розчісування волоссячка, який мене приємно здивував 🤔

Дизайн у бренда дуже милий з зображенням гарненьких та добрих монстриків, ось тут наприклад дівчинка Лола, яка поспішає на допомогу, аби зробити локони маленьких принцес більш піддатливими до розчісування 🪮

На звороті пляшечки вказаний склад, опис засобу, спосіб застосування, запобіжні заходи та інша інформація.

У складі містить:
гліцерин - зволожує та утримує вологу;
екстракт молочних протеїнів - зволожує, розгладжує та відновлює пошкоджену структуру волосся;
пропілен гліколь - зволожувач;
пантенол - зволожує та розгладжує;
гідролізована касторова олія - живить волосся, надає блиску та підвищує еластичність;
водорозчинна оливкова олія - помякшувач.

Формат засобу спрею-розпилювач - працює злагоджено, не тече.

Аромат максимально натуральної тертої малини у цукрі, дуже приємний. *після сушки феном на волоссі не залишається (а може просто інші засоби якими я користуюся, його перебивають).

Колір прозорий. Консистенція рідкої водички.

Спрей розпилюю по довжині волосся (особливу увагу приділяю ковтунцям), після миття голови (перед розчісуванням).

Моїй довжині волосся потрібно ~5-6 натисків.

Чекаю 30-60 секунд розчісую волосся і так, гребінець по ньому легко ковзає і спрейчик добре розплутує волоссячко і ковтунці.

Після сушки волосся феном і в подальшому бачу гладкість волосся, блиск та відчуваю його шовковистість. Але тут без антистатичного ефекту.

*також інколи додатково можу набризкати волосся спреем вже після сушки феном.

+він не лишає липкості та не впливає на швидкість забруднення волосся.

Загалом даний спрей мені сподобався, використала його майже на 1/3 і можу сказати, що за свою ціну це чудовий варіант з дуже приємним ароматом, тим паче для діток 💗

05 грудня, 2024
Mila__Mi
05 грудня, 2024