Фечко Христина

Ще догляд

Ще догляд

Вже тривалий час на моїй шкірі з'являються різні прищі, висипання та залишаються плями на лиці тож я вирішила не випробовувати різні способи і тратити зайві гроші, а звернутися до дерматолога

Мені діагностували акне другого ступеня тож дерматологиня виписала догляд яким буду користуватися наступні два місяці

В попередньому дописі я вже показувала частину з того, чим мені порекомендували користуватися ( https://club.makeup.com.ua/post/58549/ ), а тепер дивимося що ще

Round Lab - Mugwort Calming Cleanser — Заспокійливий гель для вмивання обличчя

Активні компоненти:

екстракт полину - допомагає заспокоїти почервоніння, одночасно зменшуючи акне та прищі,
мадекасозид - розгладжує шкіру, зменшуючи запалення, почервоніння і сухість, допомагає лікувати такі шкірні захворювання, як акне і розацеа,
азіатикова кислота - надає заспокійливу, регенерувальну та протизапальну дію, сприяє загоєнню пошкоджень шкіри та зменшує почервоніння,
пантенол - загоює, заспокоює подразнення та зволожує шкіру, зменшує втрату води з епідермісу, роблячи шкіру м'якою та еластичною стимулює поділ клітин, завдяки чому має регенерувальну дію, покращує ліпідний бар'єр епідермісу

Спосіб застосування:

Нанести на долоні засіб та нанести на обличчя м'якими масажними рухами, утворюючи піну, далі ретельно очистити й змити теплою водою

Nacific - Uyu Cream Toner — кремовий тонер для обличчя

Активні компоненти:

екстракт молока - зволожує, пом'якшує і розгладжує шкіру,
ніацинамід - зміцнює захисний бар'єр шкіри, регулює секрецію шкірного сала, має антиоксидантну, протизапальну та освітлювальну дію, звужує пори,
пантенол - загоює, заспокоює подразнення та зволожує шкіру, зменшує втрату води з епідермісу, роблячи шкіру м'якою та еластичною, стимулює поділ клітин і тому має регенеративну дію, покращує ліпідний бар'єр епідермісу,
алантоїн - проявляє заспокійливі властивості та мінімізує подразнення,
аденозин - зменшує помітність мімічних зморшок шляхом зменшення скорочення м'язових волокон, стимулює фібробласти до вироблення колагену та еластину, підвищує пружність та еластичність шкіри, має протизапальну й регенерувальну дію.

Спосіб застосування:

Тонер треба нанести на очищену шкіру обличчя та декольте руками або ватним диском

Beauty of Joseon - Сироватка з прополісом та ніацинамідом - Glow Serum Propolis and Niacinamide

Активні компоненти:
екстракт прополісу - має регенеруючу та живильну дію,
ніацинамід - вирівнює тон шкіри та регулює роботу сальних залоз,
екстракт індійського меду - має антиоксидантну дію і уповільнює процес старіння шкіри,
екстракт кореня куркуми - зменшує почервоніння, прискорює регенерацію запалення,
екстракт центели азіатської - прискорює регенерацію шкіри та усуває можливі недосконалості,
бетаїн саліцилат - має очищувальну дію на сальні залози та запобігає їх закупорці

Спосіб застосування:

Нанести 2-3 краплі сироватки на очищене та тонізоване обличчя. Поступово розподілити, уникаючи шкіру навколо очей

Також в посилці був маленький пробник крему Skintra Let your skin drink up тож цікаво спробувати

От такий догляд приїхав тож з часом буду розповідати про свої враження

05 грудня, 2024
05 грудня, 2024