Yustal

Нове (грудень, 2024)

Нове (грудень, 2024)

Хочу поділитися з вами своїми обновками у грудні. Роль шопінгу в моєму житті стала малою, тому закупка невелика. Я все ще отримую задоволення від вдалих покупок косметики та одягу, однак, їх не має бути надто багато, інакше вони стають рутиною та перестають приносити задоволення.

З MAKEUP замовила зубну щітку Jordan Clean Between, в мене така вже є, я користуюсь нею з літа й можна було б користуватись ще, вона не счесалась, але вже психологічно важко так довго не міняти щітку. Дуже подобається, як вона чистить, мрію, щоб у всіх моїх близьких була така щітка. Дякую Бураченко Анастасія , що розповіла про цю щітку, завдяки їй та зубній пасті Biorepair мої зуби та ясна почуваються добре.

Тінт-бальзам для губ "Ожина" від Colour Intense я придбала за рекомендацією спокусниці Anna_feerie , котра регулярно збиває мене зі шляху косметичної аскези, взимку я фарбуюсь на роботу тональним кремом та тушшю, і макіяж не виглядає закінчено без дотику декоративної косметики до губ, тож я сподівалась, що з цим тінтом мене перестануть запитувати, чи я не захворіла, а будуть в тому впевнені, дивлячись на мій фіолетовий колір губ. )) Жартую, я люблю ліловий відтінок на губах і він мені личить, але цей тінт може проявитись і рожевим відтінком, залежно від pH шкіри губ, так що це була позиція-сюрприз. На моїх губах тінт проявився холодним лілово-рожевим кольором, схожим на відтінок 407 дерев’яного олівця для губ від Lamel, в перші хвилини після нанесення він трішки затемний, а потім все стає красиво. Мені сподобався колір та те, що тінт в’їдливий, добре переживає перекуси, особливо класно виглядає після декількох поновлень, тоді навіть маскує гіперпігментацію на губах. Дякую Анні за рекомендацію.

З введенням у догляд ретиналю моя шкіра стала сухіше і додаткове застосування тоніка набуло підвищеної актуальності. Тонер з екстрактом астрагалу Pyunkang Yul — продукт настільки відомий, що як людина, котра однією ногою ступила на шлях б’юті-блогерства, я почувалась дещо зобов’язаною його спробувати й не так багато існує тонерів та тоніків без ароматизаторів, щоб мені особливо було з чого обирати. Чула, що цей тонер з екстрактом астрагалу може стати як знахідкою для шкіри з почервонінням та куперозом, так і прокляттям, яке тільки погіршує ситуацію, це був ще один girl-surprise. Взяла 30 мл за 93 гривні і чесно думаю, що виробники, котрі почали активно виготовляти travel розміри, добре зрозуміли настрій клієнтів — пробувати, а потім пробувати ще інше. Їй богу, тоніки звичайного формату 200 мл в мене і по пів року не закінчуються та інколи встигають набриднути. Цей тонер нічим не пахне, він помірно густий і робить шкіру ніжною на дотик, злегка зволожує. На наліпці написано, що дата виготовлення вказана на пляшці, я ж її там не знайшла. Пляшка не була захищена від відкриття, але я її зважила, вона заважила 38 грамів, мабуть, була повна, мені не дуже сподобалось, що етикетка паперова, тому що я люблю мити засоби після покупки та в принципі періодично, тут же такої можливості немає. Мені пощастило і тонік не викликав в мене алергії, користуватись ним можна 12 місяців після відкриття і якщо ефект виявиться класним, то можна буде придбати у більшому форматі. Тонер економічний, на все обличчя достатньо трьох крапель, здається, цієї мікропляшки мені вистачить надовго, не центелою єдиною жити, в кінці то кінців. )) Ніякого вау-ефекту я від нього не помітила, ні сяяння, ні потужного зволоження, сподіваюсь, що він зробить щось глибинно-оздоровлюче при тривалому використанні.

Все замовлення склало 293 гривні, 6 гривень мені не вистачило до безкоштовної доставки Укрпоштою, але на щастя в інтернет-магазині MAKEUP також представлені засоби жіночої гігієни, котрими можна "добити" замовлення, що я і зробила, але я не рахую такі покупки у витрати на косметику.

Замовлень в мене було два. З іноземного магазину я замовила для себе кремову пінку для вмивання Real Barrier, в мене вона була і ще досі є в мініатюрі 30 мл, цього ж разу я взяла 120 мл за 270 гривень, там же замовила для подруги гель-емульсію для вмивання та зняття макіяжу Eveline з відносно нової лінійки 6 ceramides, в нього дуже крутий склад: м’які очищувальні компоненти, мадекососід, пребіотики, цераміди і це не все, за 130 гривень як він був на знижках це вау-знахідка і я вагалась чи не взяти б і собі такий, прочитавши позитивні відгуки про те, як класно цей засіб змиває макіяж, заспокоює та не сушить шкіру, зупинила мене лише наявність ароматизатору у складі та те, що пінка Real Barrier мені ідеально підходить. Вартість доставки ми поділили, тож пінка обійдеться мені у 315 гривень, коли нарешті доїде до мене. Поки що лінійка 6 ceramides не представлена в інтернет-магазині MAKEUP, але якщо вона з’явиться, подивіться, яка вона цікава та доступна за ціною. Зараз представлені лише два засоби для тіла з цієї серії.

Більше покупок цього місяця не планується, хоча можливо я нарешті придбаю зубну нитку про запас, котрої не було в наявності, отже поки що в грудні я витратила 608 гривень на косметику.

Як вам обновки? Чи любите щось з цього?

Нове (грудень, 2024)
05 грудня, 2024
Yustal
05 грудня, 2024