Олія д ля нігтів і кутикули | Apple & Cinnamon
Shelly
Продукція Shelly — це завжди 10 із 10. Тому й я не змогла втриматися від цієї милоти у святковому пакуванні у формі тематичної ялиночки. Це олійка для нігтів і кутикули із затишним ароматом. Розповідаю ⬇️
Пакування у вигляді ялинкової прикраси виглядає надзвичайно мило. На коробочці розміщена вся необхідна інформація.
Олія знаходиться у найзручнішому форматі — олівці з пензликом. Додатково передбачений ковпачок, а механізм подачі нагадує кулькову ручку. Дозування дуже зручне, подається невеликими порціями. Загальний об'єм засобу становить 3 мл.
Аромат приємний, я б сказала смачний — свіжоспечена шарлотка з корицею. Ідеальне комбо з кремом, про який я раніше писала тут https://club.makeup.com.ua/post/55739/
У складі:
🍎 Prunus Amygdalus Dulcis Oil (мигдальна олія) — пом'якшує, зволожує шкіру навколо нігтів і сприяє зміцненню нігтьової пластини.
🍎 Macadamia Integrifolia Seed Oil (олія макадамії) — багата на жирні кислоти, які відновлюють суху та пошкоджену кутикулу.
🍎 Vitis Vinifera Seed Oil (олія виноградних кісточок) — легкий зволожуючий компонент з антиоксидантними властивостями.
🍎 Cannabis Sativa Seed Oil (олія коноплі) — заспокоює, пом'якшує шкіру та живить нігті.
🍎 Helianthus Annuus Seed Oil (соняшникова олія) — джерело вітаміну Е, який підтримує здоров’я шкіри й нігтів.
🍎 Tocopheryl Acetate (вітамін Е) — потужний антиоксидант, який захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів і сприяє регенерації.
Олія пом’якшує кутикулу, відновлює шкіру, загоює пошкодження, зволожує та надає пальчикам доглянутого вигляду.
При регулярному використанні олійки сухість більше не турбує, а задирки не з’являються.
Витрата засобу дуже економічна, а завдяки зручному формату його можна завжди мати під рукою.
Словом, гарний та корисний засіб, котрий приємно дарувати або отримати у подарунок 😉
Коментарі (0)