Фісташка

Маленьке свято для ваших нігтів - Shelly Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon

Я дуже люблю продукти для манікюру від бренду Shelly. У мене є рукавички, олійки, ремувер і багато іншого. Тому, коли побачила таку красиву упаковку для олійки для кутикули, не змогла втриматися.

У мене вже є одна така, тільки з іншим запахом, і вона мені дуже сподобалася. Про неї можете почитати ось тут

https://club.makeup.com.ua/post/29157/

Ця версія така ж класна, просто пахне трошечки по-іншому. На відміну від тієї, що в мене вже є, цей аромат не такий солодкий. Але при цьому він новорічний, пахне шарлоткою. Попередня з полуницею пахне полуничним варенням, а цей аромат більш нейтральний і універсальний.

Після використання олійки кутикула зволожена і не пересихає. Особливо це важливо зараз, взимку, коли дує сильний вітер. Тому ці олійки в мене вдома, в офісі на столі і навіть у сумочці. При першій можливості обов’язково наношу її на нігті. Велика перевага в тому, що вона швидко всотується в шкіру, тому немає шансу забруднити одяг. Саме тому мені зручно використовувати її навіть посеред вулиці.

На мою думку, це дуже гарний варіант подарунка для колеги або коли потрібно знайти щось маленьке на додачу до основного подарунка.

08 грудня, 2024
Фісташка
08 грудня, 2024