ksnklb

М'який шампунь

М'який шампунь

Я вже трохи знайома з продукцією Babe, і маю про неї доволі позитивні враження. Цього разу я дійшла до догляду для волосся, а саме шампуню.
Він підкреслює усе те, за що мені подобається цей бренд: якість, мінімалізм, приємна та м'яка дія.
Консистенція шампуню рідка, гелева, вона прозора з ледь-ледь жовтим відтінком, з легким косметичним свіжо-квітковим ароматом. Шампунь утворює досить помірну піну, вона дрібненька, та її вистачає на те, щоб добре промити голову. Тільки особисто мені потрібно брати трохи більше, засобу, ніж я звикла, адже волосся густе. Промиваю волосся двічі. У результаті воно не заплутне та не жорстке, просто чисте.
На фото волосся без використання масок чи олійок, лише шампунь та термозахист. На мою думку засіб навіть в соло дає гарний результат: волосся якісно вимите, свіже, та при цьому м'яке, гладке та без сухості.
Шампунь не викликав свербіжу, лупи та посічених кінчиків. Він просто приємна м'яка база для догляду за волоссям.
У складі є сульфати, пантенол, мед, глюконолактон, вітамін Е, емульгатори, ароматизатори, консерванти.
У мене травел формат пляшечки, об'єм 100мл, він зручний і для поїздок, і для затести засобу, адже ціна для такого об'єму досить приємна. Дизайн мінімалістичний, дозатор помпа, видає засіб добре, не заїдає.

М'який шампунь
М'який шампунь
М'який шампунь
М'який шампунь
08 грудня, 2024
ksnklb
08 грудня, 2024