М'який шампунь
Враження від Babe Laboratorios Extra Mild Shampoo
Я вже трохи знайома з продукцією Babe, і маю про неї доволі позитивні враження. Цього разу я дійшла до догляду для волосся, а саме шампуню.
Він підкреслює усе те, за що мені подобається цей бренд: якість, мінімалізм, приємна та м'яка дія.
Консистенція шампуню рідка, гелева, вона прозора з ледь-ледь жовтим відтінком, з легким косметичним свіжо-квітковим ароматом. Шампунь утворює досить помірну піну, вона дрібненька, та її вистачає на те, щоб добре промити голову. Тільки особисто мені потрібно брати трохи більше, засобу, ніж я звикла, адже волосся густе. Промиваю волосся двічі. У результаті воно не заплутне та не жорстке, просто чисте.
На фото волосся без використання масок чи олійок, лише шампунь та термозахист. На мою думку засіб навіть в соло дає гарний результат: волосся якісно вимите, свіже, та при цьому м'яке, гладке та без сухості.
Шампунь не викликав свербіжу, лупи та посічених кінчиків. Він просто приємна м'яка база для догляду за волоссям.
У складі є сульфати, пантенол, мед, глюконолактон, вітамін Е, емульгатори, ароматизатори, консерванти.
У мене травел формат пляшечки, об'єм 100мл, він зручний і для поїздок, і для затести засобу, адже ціна для такого об'єму досить приємна. Дизайн мінімалістичний, дозатор помпа, видає засіб добре, не заїдає.
Коментарі (0)