Anna_feerie

І ніякої Худи не треба!

І ніякої Худи не треба!

Я давно мріяла про красиву та якісну блискучу палетку, але купівля дорогих екземплярів наразі недоречна, та тепер маю дещо краще😍. Alina_Demchenko розповіла мені, що в бюджетного бренду Глембі є крутий аналог на Rose Quartz від Huda Beauty і, оскільки я дуууже зацікавилась, Аліна мені її подарувала)). Так ось - це просто вау, дівчата! От чесно, той випадок, коли якість значно перевищує вартість і з тінями максимально легко та приємно працювати. В мене багато палеток, але останній місяць я не можу фарбуватись нічим, окрім Love to Luxuriate)).

І ніякої Худи не треба!
І ніякої Худи не треба!
І ніякої Худи не треба!

Кольорова гама тут здебільшого холодна, дуже компліментарна для зелених очей💚. Рожеві мають прохолодний підтон в бік лілових і це надзвичайно красиво! Також є сіро-таупові (або кольору Пантону-2025)), темно-коричневий та два тепло-коричневих, тож теплі макіяжі з цією палеткою також вдаються. Матові відтінки гарно пігментовані, вони дуууже добре тушуються та гарно змішуються. Пилять - але це в багатьох тінях і люксового сегменту в тому числі, тож не вважаю це за недолік.

Спаркли надзвичайні🤩. Мій телефон не вловлює всю красу переливів, але в житті це виглядає супер дорого та шикарно: блискітки сяють як діаманти, деякі відтінки просто одним рухом перетворюють денний макіяж на образ кінозірки💃.

Щоб все добре трималось, я завжди користуюсь улюбленим праймером Nyx HD (ще нічого кращого не винайшли, дуууже рекомендую спробувати, якщо маєте проблему зі стійкостю тіней), спаркли також наношу на клей для глітеру (знову ж таки від Нікс - якість, перевірена роками).

На фото макіяжів старалась вловити блиск (подекуди фото в розфокусі, щоб було краще видно, також експериментувала з освітленням), але майте на увазі, що насправді це сяяння в три рази яскравіше!

Кольори на фото також трохи видозмінюються і подекуди не так добре видно підтони - тому майте на увазі, що насправді відтінки ще більш виразні та красиві❤️.

Тож, якщо вам подобається така кольорова гама і ви також мріяли про палетки від Худи - хапайте цю рожеву крихітку і біжіть))). Бо ці палетки швидко розбирають🤗.

P.S. Alina_Demchenko ще раз дякую тобі, ти фея-хресна моїх шикарних мейків))).

08 грудня, 2024
Anna_feerie
08 грудня, 2024