Коктейль для росту волосся LUM
Засіб, розроблений трихологом
Паковання. Скляний флакончик з піпеткою, яка має гумовий наконечник та ребристу основу для легкого використання. Надійно закритий спайкою-пластиком. Мінімалістичний дизайн: чорний фон та золотисті написи додає відчуття вишуканості.
Міститься флакончик у чорній матовій картонній коробочці з жовто-золотистими акцентами.
Обʼєм: 50 мл.
Термін придатності після відкривання: 2 міс. Не хвилюйтеся, цього часу вистачить, щоб використати засіб!
Склад: Black seed oil, Nicotinic acid, Pyridoxine, Alpha-tocopherol acetate, Retinol acetates, Biotin.
🔸 Олія чорного кмину: потужний антиоксидант і зволожувач, який зміцнює фолікули, стимулює ріст і бореться з лупою.
🔸 Нікотинова кислота (вітамін B3): покращує кровообіг, живить і стимулює волосяні цибулини.
🔸 Піридоксин (вітамін B6): утримує вологу, забезпечуючи блиск і здоров’я волосся.
🔸 Альфа-токоферол ацетат (вітамін Е): захищає від пошкоджень, робить волосся м’яким і еластичним.
🔸 Ретинол ацетати (вітамін А): сприяє оновленню шкіри та покращенню структури волосся.
🔸 Біотин (вітамін H): підтримує синтез кератину, роблячи волосся міцним і стійким до випадання.
Спосіб використання. Збовтати вміст флакона до отримання однорідної консистенції, нанести піпеткою на шкіру голови, помасажувати пальцями голову, додати кілька крапель на руки та розподілити по всій довжині. Залишити на 2 год або на ніч (шапочку одягати не обов'язково, засіб не залишає слідів). Після закінчення часу, помити голову, як звичайно, використовуючи шампунь та бальзам. Використовувати 2-3 рази на тиждень.
❗Важливо звернути увагу, що засіб має ряд протипоказань:
- жирна себорея;
- встановлена андрогенетична алопеція;
- непереносимість інгредієнтів у складі;
- підвищена чутливість шкіри голови;
- активна фаза прояву псоріазу волосистої частини шкіри голови.
Враження від використання:
🔸Засіб обовʼязково потрібно ретельно збовтати. На просвіті пляшечки видно, що верхню частину займає рідина, а знизу є осад.
🔸Після збовтування коктейль мутний, жовтого кольору, злегка олійний та вʼязкий. Аромат олійно-травʼяний ненасичений.
🔸Я використовую його двічі на тиждень. Наношу на шкіру голови та витримую орієнтовно 2 год. По довжині не використовую, адже в паралелі з цим засобом користуюсь по довжині аргановою олією.
🔸Попри те, що засіб вʼязкий, розподіляється він доволі легко. Змивається теж без проблем. В догляді є пілінг для шкіри голови і на чистоту миття голови використання коктейлю ніяк не впливає.
🔸Результат 3-тижневого використання. На момент початку використання коктейлю я трохи “линяла”, але суттєво менше ніж 2 міс тому, адже був дефіцит певних вітамінів і за призначенням лікаря цю проблему пропрацьовую зсередини. Водночас волосся починало відростати, але “антенки” були маленькими.
За час використання коктейлю кількість волосся, яка покидає голову зменшилась ще суттєвіше, а “антенки” стрімко підросли. Крім того, й надалі зʼявляються нові волосинки.
Тож можу сказати, засіб діє!
Але хочу наголосити, що ріст волосся - комплексний процес.Причину свого випадіння волосся пропрацьовую зсередини, і точно знаю, що в комплексі засоби для стимуляції росту волосся працюють чудово.
Коментарі (0)