Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer SPF15
На цей бронзатор я покладала великі надії і дууууже чекала на посилку. А все тому, що дівчата в тіктоці нахвалювали його: і відтінок підходить навіть білосніжкам, і адаптується він, і з спф, і з доглядовими фукціями… Але не так сталось, як гадалось.
Чому саме Lancacter? Один із моїх перших дописів у MC був присвячений базовій лінійці доглядових продуктів цього бренду:
https://club.makeup.com.ua/post/496/
Мені вони настільки зайшли, що я навіть придбала собі флакончик парфумів з таким звучанням (хоча вони доволі специфічні). Коли шукала інформацію про виробника, дізналась дуже багато цікавенького, тож бажання спробувати щось від профі, які дбають про засмагу і спеціалізуються на автозасмагах , було великим.
Про Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer
☀️ містить фільтри UVB/UVA (SPF 15)
☀️ можна використовувати як самостійний засіб або в якості бази
☀️ вірівнює тон засмаглої шкіри та надає делікатний відтінок шкірі без засмаги
☀️ текстура крем-гелю легко розподіляється
☀️ зволожує
Враження
Я не втрималась і нанесла його як тільки отримала. Спочатку він здався затемним, але розподілився легко. Дійсно візуально «стер» синці під очима, пігментацію та постакне. АЛЕ! У порівняні з відкритими частинами тіла обличчя дуже виділялось. Я хотіла використовувати засіб сольно, і саме зараз. Та все ж доведеться чекати літа і відкласти обновку до першої засмаги. Міксувати із чимось точно не буду, я лінива і не люблю зайвих рухів.
Фото затесту
- "Гола" шкіра
- Через 10 хвилин
- Через годину
Вже зараз можу зазначити, що бронзатор дійсно адаптується ( дівчата з оливковим підтоном або з більш смаглявою шкірою можуть користуватись продуктом увесь рік).
Він легко розподіляється просто пальчиками, не застигає і можна комфортно розтушувати. Класне зволоження і підсвічування. Шкіра виглядає доглянутою. За 12 годин тесту мене не обсипало💪 Продукт не западає в пори і маскує недоліки. Без проблем змивається міцеляркою+пінкою.
Ех, скоріше б літо😢
Коментарі (0)