Yustal

Найкращий крем для обличчя на зиму

Свою 300-ту публікацію я хочу присвятити особливому продукту — ламелярному крему Atopalm MLE cream. Ламелярна технологія крему дозволяє йому заповнювати прогалини у власному ліпідному шарі шкіри, ефективно усуваючи сухість. Це крем для всієї сім'ї, його можна використовувати змалечку. Я вже робила допис про Atopalm MLE cream, але тоді я ще не використовувала ретиналь та ще була не зима і я не мала таких проблем з сухістю, стягнутістю від сухого повітря в приміщенні та лущенням як зараз і, якщо влітку та на початку осені цей крем був надто поживним для моєї комбінованої шкіри, то зараз я ціную його "бальзамність", це єдиний з моїх кремів, котрого мені достатньо в соло, з іншими кремами я маю додатково використовувати тонік та сироватку, щоб здолати лущення, і навіть така комбінація засобів не справляється з ними так ефективно як ламелярний крем Атопалм, з цим кремом, не дивлячись на застосування ретиналю та кислот, моя шкіра лосниться наче влітку :) Тональний крем при цьому, якимось дивом, лишається на місці.
В складі крему окрім компонентів, що створюють ламелярну основу крему, є амінокислоти, котрі наша шкіра виробляє і природним шляхом для зволоження, екстракт хауттюйнії, їстівної рослини, котра має протизапальні, антибактеріальні та антиоксидантні властивості, є хорошим зволожувачем та більш того, має потенціал до того, щоб справлятись з алергіями на шкірі, також в складі є екстракт портулаку, який також знімає запалення, є антиоксидантом та загоює рани, та ефірні олії, одна з яких має протиалегрічний потенціал. Взагалі ефірні олії в складі цього крему я не відчуваю, не чую запаху та не маю подразнення від нього.
Повний склад, який дійсно цікавий та продуманий, є в моєму попередньому дописі про цей крем: https://club.makeup.com.ua/post/51078/
Ламелярна основа крему сприяє тому, щоб інші компоненти як то екстракти добре засвоювались. Завдяки своїм протизапальним властивостям він добре зменшує ознаки куперозу. Я дуже люблю використовувати його навколо очей, хоча це крем для всієї сім'ї та не містить антивікових активів, завдяки потужному зволоженню зморшки розправляються, він не викликає подразнень та набряків, хоч і не усуває наявні набряки, також в області навколо очей він не відчувається надто поживним навіть в теплу пору року.
Atopalm MLE cream особливо добре підійде власницям сухої шкіри, тим, хто активно використовує в догляді ретиноїди чи кислоти, в тому числі вітамін С у формі аскорбінової кислоти, та для захисту вразливої шкіри від холоду взимку. Його можна спробувати при екземі чи дерматиті.
Користуватись кремом можна 12 місяців після відкриття, отже я зможу використовувати його за потребою цілий рік. Розхід цього густого крему середній, хоч він і схожий на баттер, але легко тане на шкірі. Я щаслива, що знайшла для себе цей засіб ❤

09 грудня, 2024
Yustal
09 грудня, 2024