Екстрена допомога для проблемної шкіри
Огляд засобів RE.CARE, частина 2
Я вже ділилася своїми враженнями про гель для вмивання та тонер від RE.CARE, ці продукти мені дуже сподобалися. Тому, коли настав час обирати засоби для боротьби з висипаннями та постакне, я вирішила спробувати точковий крем-гель SOS Spot Targeted Care, підсушуючий лосьйон Anti-Pimple Drying Lotion і кислотний пілінг Exfoliating Face Peeling цього ж бренду.
Точковий крем-гель SOS Spot Targeted Care
Цей засіб став моїм рятівником у моменти, коли потрібно швидко зменшити запалення. Він має легку текстуру, яка добре наноситься локально на проблемні ділянки. Мені сподобалося, що завдяки саліциловій та азелаїновій кислотам крем-гель дійсно працює швидко: вже за ніч почервоніння помітно зменшується, а прищі стають менш вираженими.
Особливий плюс — ніацинамід, який не лише запобігає появі нових висипань, а й зменшує ризик утворення постакне. При регулярному використанні шкіра стала менш схильною до запалень.
Підсушуючий лосьйон Anti-Pimple Drying Lotion
Цей засіб — справжня знахідка для екстрених ситуацій. Рожевий каламін і оксид цинку працюють разом, щоб заспокоїти шкіру, підсушити висипання й абсорбувати надлишок себуму. Лосьйон має приємний охолоджуючий ефект завдяки камфорі.
Достатньо струсити флакон, нанести засіб ватною паличкою на прищ і залишити на ніч. Вранці я бачу, що висипання помітно зменшилося, а шкіра довкола виглядає спокійнішою.
Кислотний пілінг Exfoliating Face Peeling
Цей пілінг став моїм фаворитом для глибокого очищення шкіри. Формула з гліколевою, саліциловою та молочною кислотами ефективно відлущує ороговілі клітини, вирівнює тон і рельєф шкіри, а також допомагає боротися з постакне.
Що мені найбільше сподобалося — після процедури шкіра виглядає сяючою й оновленою. Засіб легко наноситься, але потрібно бути обережним із часом витримки (не більше 10 хвилин) та завжди користуватися сонцезахисним кремом, адже кислоти роблять шкіру більш чутливою до УФ-променів.
Антоціани у складі, забезпечують антиоксидантний захист і допомагають боротися зі шкідливими впливами навколишнього середовища.
Усі три засоби від RE.CARE чудово доповнюють один одного і підходять для комплексного догляду за проблемною шкірою. Вони працюють не лише на моментальне усунення недоліків, а й допомагають запобігти їхній появі в майбутньому.
Коментарі (0)