Catrice. Відтінкові баль зами для губ
Два відтінки турботи і кольору
Мені завжди подобалась доглядова косметика, що має ще і функцію тонування. Це ж чудово, коли догляд є водночас і легким природним макіяжем. Тому я випробувала чимало доглядових бальзамів для губ з кольором. І сьогодні хочу написати про засоби від Catrice.
Бальзам Catrice Care In Colours Lip Balm. Тон 10 Everyday
Одразу скажу, що ці бальзами дуже приємні за текстурою. Вони тверді і не жирні, а при нанесенні мають досить легку текстуру. Спершу бальзам відчуваєтся на губах як рідкий, але не тече взагалі. Проте тримається дуже недовго і потребує частого поновлення. Тому використати такий бальзам можна досить швидко. Якщо нанести бальзам самостійно, то після нього губи дуже сушить і вони дещо стягнуті.
Водночас цей бальзам дає губам дуже доглянутий вигляд за умови, якщо немає тріщинок на шкірі. Інакше може лягти не зовсім рівномірно.
Отже відтінок 10 Everyday. Дуже нюдовий, напівпрозорий, легкий, максимально природно виглядає на губах. Як на мене, відтінок універсальний.
Бальзам Catrice Care In Colours Lip Balm. Тон 20 Feelin` Pretty
Доглядові якості такі ж, як і в попереднього зразка. Тримається недовго, губи зволожені тільки поки бальзам нанесений. Далі відчувається сухість.
Щодо відтінку - напівпрозорий приємний, природній темно-рожевий. Дуже доглянуто виглядають губи з ним. Думаю, цей відтінок також універсальний, оскільки він не перекриває природній колір губ, а лише надає здорового зволоженого і трохи тонованого вигляду.
Мій вердикт
Бальзамчики гарні і я не шкодую, що спробувала. Навіть цікаво затестити інші відтінки. Проте як доглядовий засіб він не може бути основним, тому що зволожує ненадовго і його ефект зовсім нетривалий. У складі зазначене масло Ши, але напевно це і є ключовий доглядовий компонент засобу. Для чутливих губ цього недостатньо. Тим не менш гарним виходом є наносити ці бальзами поверх базового жирнішого засобу для губ, що в ідеалі містить ланолін. Тоді тримається чудово і губи виглядають неперевершено.
Сподіваюся, мій огляд вам допоможе. М'яких губок вам, дівчата!
Коментарі (0)