Шампунь, який пахне рафаелками: емоційне задоволення та справжній кайф для волосся!
Хочеш бути смачненькою? Тоді цей шампунь для тебе!
Моє перше знайомство з брендом Tink почалося з акції, яку всі, можливо, знаєте — 1+1=3. Це були шампунь, кондиціонер та гель для обличчя. І якщо трохи спойлерити, то це було дуже вдале рішення та знайомство.
Тому сьогодні поговоримо про шампунь, а наприкінці розповім, що саме в ньому мене вразило.
✦✦✦ ДИЗАЙН ТА ПАКУВАННЯ ✦✦✦
Шампунь представлений у стильній пляшці глибокого чорного кольору, об’ємом 500 мл.
Вже з першого погляду на упаковку виникає відчуття доглянутості й гармонії: на передній частині зображені яскравий кокосовий горіх та соковите листя кокосової пальми, які ніби запрошують зануритися у світ природної турботи про волосся.
Кришка —зручний фліп-топ робить використання шампуню максимально простим і комфортним.
Загальне відчуття від дизайну — це любов з першого погляду. Він сучасний, функціональний і буквально дихає свіжістю та натуральністю.
Така пляшка виглядає стильно навіть у ванній кімнаті — вона не тільки шампунь, а й маленький елемент затишку та краси. 😊
✦✦✦ КОНСИСТЕНЦІЯ ТА ТЕКСТУРА ✦✦✦
Шампунь має гладку, ніжну кремову текстуру, яка одразу викликає асоціації з турботою та комфортом.
Його консистен ція ідеальна — середньої напівгустоти, завдяки чому шампунь легко утримується на долоні, не розтікаючись і не створюючи незручностей.
Наносити його на волосся — справжнє задоволення! Він рівномірно розподіляється, огортаючи кожну пасмо, наче м’який шовк. А його колір? Це щось особливе! Ніжний, перламутровий відтінок виглядає настільки розкішно, що на мить забуваєш, що це просто шампунь, а не косметичний шедевр.
✦✦✦ АРОМАТ ✦✦✦
Аромат я виділила окремою графою, бо саме тут моя любов!
Він просто неймовірний — смачний, солодкий, ніби я дійсно куштую Рафаелло. Всі їх обов’язково пробували, тому точно пам’ятаєте той приємний, ніжний аромат, від якого аж слинки течуть.
Кожен прийом душу з цим шампунем перетворюється на справжнє задоволення та ароматерапію.
Ніби я перенеслася в країну Рафаелло і сама стала однією з них.
Щоправда, аромат на волоссі не дуже довговічний. Після миття він залишається лише як легкий, майже невловимий відтінок свіжості, який відчувається до наступного прийому душу.
Але навіть це не зменшує задоволення, яке дарує цей шампунь! 😊
В чому особливість?
- Збагачена кокосовим маслом і пшеничними протеїнами.
- Зволожує, живить і відновлює волосся та шкіру голови.
- Запобігає сухості та ламкості локонів.
- Очищає шкіру голови, даруючи свіжість.
- Підходить для щоденного використання.
- Робить волосся блискучим і доглянутим.
- Зберігає свіжість пасм до кількох днів.
💬 "Моє волося на наступний день👇, виглядає достатньо непогано" 💬
✦✦✦ ВРАЖЕННЯ ✦✦✦
Я в захваті!
По-перше, для мене, з жирним типом шкіри голови, цей шампунь став справжнім відкриттям. Він не тільки ретельно очищує шкіру голови, але й дарує додатковий день до чистоти волосся!
Зазвичай я мию волосся через день, і на другий день волосся вже виглядає не так свіжо, але з цим шампунем можна легко відкласти миття ще на один день. Навіть якщо я зав’язую волосся, вони не виглядають брудними — це просто чудо!
Спочатку здавалося, що шампунь трохи сушить волосся, але після того, як я почала використовувати його з бальзамом, цей ефект зник.
Волосся стало м’яким, шовковистим, з чудовим блиском.
А аромат! Це просто не передати словами! Він такий класний, що навіть не хочеться міняти шампунь.
Я знайшла свою ідеальну любов — кокосовий рай! 🌴
Коментарі (0)