Бальзам для губ "Вишня" Chaban Natural Cosmetics
Бальзам який на рівні з дієвими масками для губ
Коли немає часу на довготривалий мейк, а освіжити обличчя потрібно тут і зараз на допомогу приходять відтіночні бальзами.
Легкий блиск від бальзаму для губ "Вишня" Chaban Natural підкреслить природню красу кожної красуні.
Бальзам для губ "Вишня"Chaban Natural Cosmetics приходить у прозорому пакетику з красивою візитівкою , на якій вказана вся інформація щодо бальзаму у тому числі склад та характеристики.
Упакування - прозорий футляр.
Пластик хороший якісний .
Упакування дуже легеньке и зручне , можна носити з собою в сумочці або кишеньці.
Мені подобається що упакування прозоре завдяки цьому можна бачити скільки засобу ще залишилось.
Колір засобу .
Колір стіку ніжно пуровий рожевий з перламутром, такий колір ще називають "пильна троянда".
Колір на мої губах трішки блідо рожевий з блиском, перламутр відсутній .
Якщо хочеться додати кольору то можна використати окремо олівець.
Консистенція - дуже ніжна приємна як кремова.
Не занадто жирна і не занадто тверда.
Дуже приємно що цей бальзам не липкий.
Аромат - вишня. У стіку відчувається легкий , ледь ледь чутний, вишневий аромат .
А запах безпосередньо на губах відсутній і це прекрасно, солодкі запахи мені вже трохи приїлись.
Бальзам чудово справляється зі своїм призначенням: відновлення, зволоження та пом'якшення.
Об'єм: 5ml.
Головні Інгредієнти: авокадо, бджолиний віск, какао, олія ши (каріте).
Формула засобу: з гліцерином та тоном.
Склад: Beeswax white(Cera alba), Theobroma cacao seed butter, Shea (Butyrospermum Parkii) Butter Refined, Avocado oil, Mica, Flavorstoff, Glucosesirup.. Glycerin, Propylenglycol, Milchsäure, Kaliumsorbat.
Склад повністю натуральний та не тестуюється на тваринах.
Особливості бальзаму для губ «Вишня» від Chaban Natural Cosmetics:
- 100% натуральний склад;
- основа з бджолиного воску для інтенсивного зволоження;
- розгладжує дрібні тріщини на губах;
- пом'якшує шкіру губ;
- містить органічні олії, багаті на вітаміни та амінокислоти;
- захищає губи від зовнішніх впливів;
- має приємний аромат вишні;
- робить губи м'якими та гладенькими.
До речі, є різні види бальмів:
Лимон , шоколад,
Ваніль , апельсин,
Полуниця,
Персик .
Ще у мене є бажання спробувати з персиком та апельсином , на губах повинен бути красивий персиковий відтінок.
Моє враження
Дуже приємно що бальзам для губ "Вишня" Chaban Natural Cosmeticsбальзам з легким кольором та блиском, він одночасно доглядає та надає сяяння.
Можна використовувати навіть під олівчик.
Такий бальзам чудово підійде для того щоб підготувати губи для нанесення помади, у тому числі матової.
Також як бальзам можна використовувати як маску на ніч , щоб зранку вже були ніжні гладенькі губки.
Дуже круто, що бальзам не тестується на тваринах.
Моя думка, що носити такий бальзам в сумочці чи кишеньці дуже зручно і корисно.
А ще по доступній ціні з товарів Chaban Natural Cosmetics можна скласти класний подарунковий бокс.
Ось огляд
Коментарі (0)