Фісташка

Тональний засіб для жирної шкіри з натуральним покриттям від Lisa Eldridge

Я дуже люблю легке покриття, яке дають кушони чи ББ-креми. Але, на жаль, я власниця жирної шкіри, і такі засоби на мені пливуть за 2 години. Я знайшла непоганий ББ-крем, який тримається пів дня і виглядає натурально, але його важко дістати. Тому я задалась питанням пошуку більш доступної альтернативи.

А про цей ББ можете почитати ось тут:

https://club.makeup.com.ua/post/31123/

Зовнішній вигляд тонального засобу досить незвичний. Він був у коробці з цупкого картону білого кольору. Як тільки я дістала його з коробочки, одразу відчула враження "дорого-багато". Сам флакон нестандартної овальної форми. Ззаду є пласка частина, на якій його можна покласти, і він не скотиться зі столу. Баночка виконана з матового товстого скла (або дуже щільного пластику) і має красиву блискучу кришечку.

Дозатор у засобу зручний; він видає небагато продукту, що дозволяє зробити як тонке покриття, не використовуючи зайву кількість, так і нашарувати до щільного. Мені на обличчя потрібно три натиски на помпу. Так я досягаю середнього покриття.

Текстура більш рідка, ніж кремова. Для таких засобів шкіра повинна бути підготовлена до макіяжу. Тобто на недозволожену шкіру він може впасти в пори. Але, як на мене, зволожити і підготувати шкіру до макіяжу — це маст-хев.

Наносити можна руками, пензлем або спонжем — загалом чим хочете, в залежності від результату, якого хочете досягти. Я люблю наносити спонжем, бо тоді маю не суперщільне покриття. З пензликом, звичайно, покриття буде більш щільним. Але майте на увазі, що спонж "з'їдає" продукт, тому для цього способу потрібно більше натискань на помпу.

Я завжди закріпляю тональний пудрою, адже маю жирну шкіру. Зараз користуюсь ось цією Fenty Beauty Filt'R Instant Retouch Setting Powder:

https://club.makeup.com.ua/post/48801/

Тональний засіб на обличчі виглядає натурально, не підкреслює лущення. Він може приховати невеликі прищики та добре вирівнює тон шкіри навіть з мінімальною кількістю нанесення. Якщо його добре закріпити, то він протримається в районі 4 годин навіть на моїй шкірі. Це досить непоганий результат і, мабуть, один з найкращих, що я пробувала.

Я користуюсь ним вже кілька місяців, і він ще не збирається закінчуватись, тому вважаю це досить економним варіантом. Ну і на відміну від попереднього цього засобу легко було купити, і він завжди є в наявності.

Плюси

• Легка текстура
  • Не викликає висипань і не забиває пори
  • Можна нашаровувати
  • Натуральний вигляд
  • Стійкий

Мінуси

• Ціна (~50євро)
15 грудня, 2024
Фісташка
15 грудня, 2024