ksnklb

Набір догляду для чоловіків від Barbers

Набір догляду для чоловіків від Barbers

Якщо ви все ще шукаєте щось у подарунок для коханих та рідних, Barbers продовжує підкидати готові ідеї.
Сьогодні я розповім (та навіть потрестую) набір з гелю для вмивання та крему Barbers.
Набір запакований у гарну святкову коробку.

Усередині ми можемо знайти листівку та чорний мішечок із засобами догляду.

А ось і вони) Об'єм гелю 150мл, об'єм крему 50мл. Продукти невеликого розміру і мають стильний чорний дизайн.

А тут я вже втрималась і попросила на затест ці баночки.
Почнемо з вмивання)
Гель прозорий, середньої густини, піниться добре. Має свіжий парфумований аромат, що нагадує чоловічі засоби догляду.
Загалом гель очищає добре, не до скрипу, не залишає плівки на шкірі. Засіб залишає відчуття свіжості без сухості.
У складі є м'які ПАР, екстракт центели, гліцерин, фосфоліпіди, сфінголіпіди, ніацинамід, алантоїн, пантенол, гідролізат колагену, ароматизатори та консерванти.

А цей крем став для мене приємною несподіванкою, адже я чомусь думала, що він буде поживним, а він доволі легкий.
Консистенція приємна, власне легка та зручно розприділяється по обличчю. Крем білого кольору та має свіжий парфумований аромат, що притаманний чоловічому догляду.
Засіб залишає на шкірі нейтральний фініш, спочатку він трохи сатиновий, а потім вбирається до кінця і взагалі непомітний, він не жирнить шкіру та не робить її липокою.
Крем добре зволожує шкіру та трохи її заспокоює.
У складі є алкоголь, сквален, емоленти, гліцерин, силікон, центела, олія бабасу, бісаболол, інулін, біоеколія, пантенол, вітамін Е, фосфоліпіди, сфінголіпіди, алантоїн, молочна кислота, ароматизатори та консерванти.

11 грудня, 2024
ksnklb
11 грудня, 2024