Гала 💟 Ольга

Маска проти випадання волосся Hillary

Затестила я цю маску і можу сказати, що таке буває, коли продукт абсолютно не твій. Звичайно, перед тим як обирати щось нове для свого чутливого організму, я ознайомлюсь зі складом.

💠Інгредієнти: зелений чай, календула, камелія, кокос, макадамія, мигдаль, ніацинамід, олія ши (каріте), олії, пантенол, протеїни, рослинні екстракти, чебрець💠

Склад не був для мене новим, всі інгреієнти якось використовувала і не було реакції. Особливо на аромат. Хоча чай з чабрецом я не люблю🥴

Відмічу зручний дозатор, консистенція маски вміру густа, легко витискається з помпи. Має білий колір і як на мене дуже неприємний аромат. 😢

Якщо наносити на руку і змивати водою, то відчувається жирність, легка плівка створюється на поверхні шкіри. При використанні мила плівка проходить.

Перше нанесення сподобалось, але не аромат, мене від нього нудило. 🤢Тоді був дивний день, я загалом себе погано почувала, просто цей аромат був як остання крапля.

Маску легко наносити на шкіру голови, легко змивати, не подразнює, не викликає неприємних відчуттів. Наносила на чисте волосся без кондиціонера і залишала на 15 хвилин під шапочку для душа і рушник, щоб не мерзнути. Не використовувала шампунь після маски.

Волосся було пригладжене, гарне (я хвилястого типу, зазвичай пряме - це рідкість).

На друге нанесення аромат вже був нормальним, трохи відштовхував, але волосся стало як скляне. Схема нанесення та сама, шампунем не змивала, лише водою. Я не могла зав'язати хвоста, волосся пручалось, стояло дибки. Добре, що є спрей лівін, він допоміг пом'якшити волосся. Допускаю, що погано змила маску, бо маю тонке волосся, яке легко може переобтяжитись.

Втретє спробувала наносити лише на коріння і змивати шампунем. Запах все ж таки мені дуже не подобається, не приємно користуватись. З волоссям було все в порядку, змивала шампунем, використала кондиціонер, після сушки волосся м'яке та хвилясте - як я люблю.

За що я обожнюю пробники у випадку мого чутливого організму? За те, що не буде такої ситуації, коли ти маєш велику банку і вона тобі не підходить.

Маска легка у використанні, робить волосся наповненим та обтяжує. Багатьом це підходить, я бачила багато гарних відгуків. Але ось в моєму випадку не підійшов аромат і я думаю, що мучатись не варто.

Я не страждала на нудоту допоки не перехворіла ковідом. Після нього частенько стала помічати таку реакцію організму.

Але я не засмучуюсь, таке буває. Індивідуальна не переносимість. В цього бренду є продукти якими я захоплююсь, а тут просто не пощастило.

11 грудня, 2024
Гала 💟 Ольга
11 грудня, 2024