Dr. Althea Pro Lab 85% Natural Radiance Essence
Есенція на ранок для сяйва шкіри 🤩
Серед моєї ранкової рутини почесна та обов’язкове місце займає сироватка, тонер чи есенція з ніацинамідом та вітаміном С (необовʼязково у чистому вигляді).
При тривалому користуванні я бачу зміни у висвітленні пігментації, рівному тоні та наданні шкірі здорового сяйва.
На заміну своїм любимій Isntree, обрала від бренду Dr Althea, який позиціонує себе як корейська дермакосметика. Я про нього часто бачила відео, але після посту Вікторія Громова, зрозуміла, що вона мені потрібна.
Вона закрила всі мої потреби, які я шукаю в даних продуктах, і про це нижче 👇
Враження
Не можу не сказати, що і підкупив мене дизайн бренду, він мінімалістичний, стильний, виконаний ідеально. Картонне пакування з зображенням картини поля та озеру в ранню осінь з його координатами! просто в сердечко 🍂
Есенція виконана з міцного, прозорого та товстого скла, яке приємно тримати в руці завдяки плоскій формі. Набирається продукт скляною піпеткою доволі зручно і легко. На етикетці зразу зображені активні компоненти та концентрація. Про склад трошки напишу нижче.
Текстура есенції просто шикарна, і те що я шукала! Це щось середнє між водичковим тонером та тягучою сироваткою, вона лишається легкою, але не поглинається в нуль, а залишає по собі приємний ефект зволоженої та приємної шкіри, без липкості. І що також важливо, без аромату!
Вона чудово справляється з поставленою функцією вирівнення тону, надає м'який ефект освітлення, тому справляється з легкими пігментними плямами. Шкіра виглядає здоровіше, та наче сяє.
Не викликає ні подразнення, ні комедонів, ні почервоніння.
Що по складу?
Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Glycerin, Water, Butylene Glycol, Niacinamide, Benzyl Glycol, Panthenol, Ammonium AcryloyIdimethyltaurate/VP Copolymer, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-10 Laurate, Carbomer, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate, Arginine, Dipotassium Glycyihizate, Disodium EDTA, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Squalane, 1,2-Hexanediol, Lactobacillus/Rice Ferment, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Lactobacilus/Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/Potato Extract Ferment Filtrate, Saccharomyces/Coix LacrymaJobiMayuen Seed Ferment Filtrate, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Glutathione, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Limonene.
Найбільшу концентрацію 85% тут займає екстракт австралійської сливи, яка є багатою на вітамін С, який освітлює, вирівнює тон та сприяє утворенню колагену, зміцнює барʼєр.
Доповненння тут у вигляді ніацинаміду, яка регулює процес утворення себуму.
Для подальшого відновлення та зміцнення захисного барʼєру присутні пробіотики, пантенол та сквалан.
Для зволоження є похідні гіалуронової кислоти, гліцерин.
Склад тут чудово чудово збалансований і ідеально підходить для будь-якого типу шкіри, кожен знайде вирішення своєї проблеми.
Підсумки
Есенція Dr Althea Natural Radiance приємно мене здивувала і стала гідною заміною для моєї попередньої сироватки від Isntree (вона теж крута, ось детальний огляд https://club.makeup.com.ua/post/35896/).
Вона чудово підійде для ранку, перед нанесенням крему, і хто хоче познайомитись з вітаміном С, але у її лагідному вигляді в рослинному екстракті.
Коментарі (0)