alena.rosee

Еліксир для волосся | Joko Blend

Я не фанат олійок для волосся , але скільки гарних відгуків , що вирішила спробувати цей засіб 🌿

Чим сподобалось та чи не фарбує блонд яскраве забарвлення олії, читайте далі 🤓

Пакування: продукт продається в пластиковій тарі зі зручним дозатором , флакон компактний , на 100 мл , на ньому є вся інформація від виробника ✨

Консистенція: масляна рідина яскравого помаранчевого кольору (в складі обліпиха)

Запах: пахне рослинними оліями , приємно , не дратує аромат , та на волоссі не залишається .

🌿Активні компоненти :

Цінні компоненти мають потужні зволожувальні, пом’якшувальні та відновлювальні властивості. Вони надають волоссю шовковисту гладкість, оксамитову м’якість і чарівний блиск.

Суміш екстрактів, вітамінів і кератину ефективно зміцнює ослаблені локони, запобігає їхньому випадінню та сприяє швидшому росту.

Корисні інгредієнти: авокадо, вітамін А, вітамін Е, гранат, кератин, екстракт лопуха, обліпихи екстракт , сквалан , екстракт гранату , імбир , розмарин, чорний кмин.

🌿Ефект: олію наносимо на корені та шкіру голови , я ще залишки продукту розподіляю по всій довжині.

Виробник радить наносити під шапочку чи пакет на 10-15 хвилин , я наношу без шапочки на 15-20 хвилин).

Олія приємна у використанні , хоч і яскрава та на перший погляд густа та жирна (дивись фото , де в колажі я показала що після теплої води шкіра масляна та має легкий колір ) , але з волосся шампунем вимивається добре, не залишаючи надмірної жирності ні на скальпі , на по довжині.

В цим продуктом в мене не жирніють швидше волосся , графік миття як звичайно ;)

Сам продукт навіть з першого використання дуже приємний , в мене чутлива шкіра голови після хімічного опіку фарбою в салоні , тому я прям за цінила комфорт та гарне зволоження саме шкіри голови.

Волосся по довжині також стає більш упругим, блискучим та еластичним .

Щодо росту волосся - тут думаю треба користуватись постійно і довший час , бо це все ж таки натуральні масла , але волосся помітно укріплюється наче з середини волосини і цибульки стають більш міцними , це в сповільнює випадіння волосся.

Результат на волоссі на фото 💕

11 грудня, 2024
alena.rosee
11 грудня, 2024