Iryna Koval

Matrix Instacure Build A Bond

Фарбування, щоденний стайлінг та захоплення плойками не минає безслідно: тьмяні кінчики, ламкість і майже відсутність блиску. Коли мені до рук потрапили засоби з технологією бондингу від Matrix — шампунь та кондиціонер Instacure Build A Bond — я вирішила дати волоссю другий шанс. І знаєте що? Це один із тих випадків, коли обіцянки бренду виявилися правдою.

Цей шампунь одразу вразив своєю текстурою — м’якою, кремовою, але при цьому досить легкою. Він добре піниться й делікатно очищає шкіру голови та довжину волосся.

Після змивання волосся не здається жорстким або скрипучим — ефект, якого часто не уникнути після відновлювальних шампунів.

В основі формули — технологія бондингу, що працює на відновлення зсередини: вона заповнює порожнечі у структурі волосся, роблячи його більш щільним і гладким. Додатково лимонна кислота розгладжує кутикулу, а сквалан додає м’якості навіть сухим кінчикам.

Кондиціонер — другий крок, який я точно ніколи не пропущу. Легкий, з приємним ароматом півонії та лимона, він моментально обволікає волосся й додає йому шовковистості. Тут також є бондинг-технологія, яка працює над зміцненням мільярдів внутрішніх зв’язків у волосяному стрижні. Результат? Волосся легше розчісується, менше пушиться й виглядає доглянутим навіть без укладання. А ще приємний бонус — кондиціонер не містить парабенів і мінеральних олій.

Вже після першого використання волосся стало гладкішим і слухнянішим, немов після салонної процедури. Через тиждень регулярного миття я помітила, що зникла сухість на кінчиках, а ламкість значно зменшилася. Волосся перестало плутатись одне за одне під час розчісування й виглядає більш щільним і блискучим.

Matrix Instacure Build A Bond — це справжня знахідка для тих, хто мріє відновити пошкоджене волосся без салонних процедур. Шампунь і кондиціонер доповнюють одне одного, працюючи як ефективна система для зміцнення й наповнення локонів.

12 грудня, 2024
Iryna Koval
12 грудня, 2024