Alina_Demchenko

NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Lipstick

Моя косметичка містить в собі вже мабуть 50відтінків червоного, але для цієї помади - в ній точно є місце. В чому ж особливість цієї і чого вона претендує на місце одного з фаворитів, як по відтінку, так і по текстурі.

Розпочнемо з самої помади, її текстури і властивостей.

Помада з класичним механізмом, з краплеобразним зрізом, де виділяється маленьке миле сердечко, через що цю красу я довго навіть не чіпала - просто дивилась на неї. Текстура у продукту пластична, жирненька, але при тому легка. Помада неймовірно пігментована : навіть малої кількості продукту достатньо, що б перекрити рідний пігмент і отримати саме той колір. Фініш у помади сатиновий, але як на мене - він майже на межі, що б не стати глянцевим. Цей ефект надає губам особливої спокусливості, що в тандемі з кольором - валить наповал. З приємного - помада не потребує супер підготовки при нанесенні. Її текстура дозволяє наносити рівномірно, бзе "лисих" ділянок. Та й сам продукт має в собі такий легкий ефект зволоження, що робить носіння цієї помади неймовірно комфортним.

Ще я б хотіла відмітити - аромат. Взагалі помідила, що багато помад від бренду NYX, мають приємний аромат, але цей аромат доглядової косметики та праліне - вкрав моє серденько. Це можливо і не так важливо, але приємний плюс цієї помади.

Колір під назвою Wife Goals має неймовірний червоний відтінок, який нагадує мені стиглу вишню. Та й тут складно посперечатися - в мене такі губи як раз після поідання вишні. Колір насичений, яскравий, має очевидний холодний підтон. Помада не надто світла, але і не надто темна ( я люблю авжеж потемніше). Але завдяки майже глянцевому фінішу, цей відтінок виглядає максимально шикарним і спокусливим. Все ж таки червоні помади це моя слабкість.

Якщо ви ще не обрали свою червону помаду і ви дівчина з холодним типом зовнішності - рекомендую звернути увагу на цей відтінок.

Помада доволі гарно тримається на губах, хоча як і більшість сатинових - не дуже стійка. Але за рахунок пігментації, витримає келих вина 100%. Процес демакіяжа простий, тінту який залишається після неї - не помітила. Тушується гарно, для контуру можна використовувати її ж, просто нанести на тоненький пензлик.

Не сушить губи, комфортно відчувається і надає особливої впевненності.

12 грудня, 2024
Alina_Demchenko
12 грудня, 2024