Iryna Koval

Joko Blend Spicy Vetiver Hand Cream

У мене вже є лосьйон і гель для душу з цієї серії, тож крем для рук Spicy Vetiver став своєрідним завершальним акордом мого доглядового ритуалу. Окрім чудових властивостей, саме аромат цієї лінійки став для мене справжнім відкриттям: універсальний, елегантний і затишний — як теплий вовняний шарф у прохолодний день. Але про все по черзі.

Перше, що захоплює — це сама упаковка. Лаконічна туба виглядає стильно й дорого завдяки мінімалістичному дизайну у спокійних тонах. Зручний формат у 30 мл — ідеальний для сумочки. До того ж крем має святковий настрій, немов маленька новорічна іграшка, що хочеться повісити на ялинку або подарувати близьким.

Крем досить густий, але при цьому легкий і тане на шкірі майже миттєво. Жодної липкості чи відчуття плівки на руках — лише м’якість і комфорт. Наносити його приємно, адже крем швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску, а шкіра виглядає доглянутою вже після першого застосування.

Це, мабуть, моя улюблена частина у всій серії Spicy Vetiver. Аромат багатогранний і розкривається поступово, як дорогі парфуми. Спочатку ви відчуваєте свіжість бергамота та пікантний імбир — вони бадьорять і додають енергії. Пізніше з’являються ніжні ноти зеленого чаю й троянди, що додають спокою і м’якості. А коли крем вже поглинувся, залишається теплий, затишний шлейф з деревних нот, пачулі та ветиверу. Це як аромат раннього зимового ранку, коли холодне повітря змінюється теплом улюбленого пледа.

Завдяки ламелярній емульсії активні компоненти глибоко проникають у шкіру, забезпечуючи тривале зволоження. Олії аргани та макадамії пом’якшують і живлять, а пантенол та екстракт центелли заспокоюють та відновлюють пошкоджену шкіру. Окрім цього, крем чудово захищає руки від вітру та морозу, що особливо важливо взимку.

Шкіра після нього виглядає доглянутою, а сухість і лущення зникають вже після кількох застосувань. Особливо приємно те, що аромат залишається на руках надовго, ніби ви щойно скористались дорогим парфумом.

Spicy Vetiver від Joko Blend — це чудовий баланс між доглядом та естетикою. Крем відмінно зволожує, швидко вбирається і не залишає слідів, а його аромат — це взагалі окрема історія.

12 грудня, 2024
Iryna Koval
12 грудня, 2024