Anna_feerie

Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser

Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser

Оскільки я фанат засобів для очищення обличчя, то просто не могла пройти повз цей кольоровий наборчик 🤗🤗🤗.

В прозорій косметичці містяться 3 баночки з густою рідиною різних відтінків. В кожному з цих флакончиків намішано біля 50 рослинних екстрактів (це не враховуючи інші інгредієнти), тож детально розбирати склад не буду, краще зупинюсь на властивостях та ефекті.

Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser
Wonder Bath Super Vegitoks Cleanser

Насправді, це не класична пінка, для мене це засіб для глибокого очищення та тонізування шкіри, далі розповім, чому.

Зазвичай корейські пінки або гелі треба спочатку трохи розбавити водою, а потім вспінити, і тільки після цього наносити на обличчя (виняток - вже готова пінка з дозатором). А ці малюки діють зовсім інакше: беремо гель, наносимо на обличчя (бажано сухе) і чекаємо 1-3 хвилини.

Протягом цього часу гель перетворюється на щільну піну, яка, немов кислородна маска, робить зі шкірою щось магічне. В процесі відчувається легкий дренажний ефект (це не поколювання, а навпаки, дуже приємний ефект, як від маленьких бульбашок).

Після змивання моя реактивна шкіра стає білішою, вирівнюється тон, пори стають чистішими та менш помітними (за це я особливо вдячна Vegitoks). Тож для мене це скоріше маска з властивостями очищуючого засобу, а не класичний продукт для вмивання.

Так, є спокуса ввести їх в щоденну рутину, але моя чутлива шкіра навряд чи буде рада)). Тому розтягую задоволення та не порушую епідермальний бар'єр занадто ретельним очищенням! 😍