Yustal

Крем Aqua Glow Joko Blend

Мені випала щаслива нагода спробувати крем від Joko Blend з лінійки Aqua Glow. Цей крем має легку текстуру, він дуже легко вбирається, не залишає жирного блиску та підійде для будь-якого типу шкіри. Крем Aqua Glow я люблю використовувати “на вихід”, тому що в комплексі з сироваткою він надає шкірі красивого, здорового сяйва, яке видно навіть під моїм доволі матовим тональним кремом.

Крем об’ємом 50 мл у скляній банці. Продається він в картонній коробці. В крему непоганий склад, наводжу той, котрий на етикетці мого крему, зараз на сайті виробника він трохи інший:

Aqua (Water), Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Propylheptyl Caprylate, Methyl Gluceth-20, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Ceteareth-20, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Squalane, Dimethicone,Ethylhexyl Palmitate, Trihydroxystearin, Sodium Hyaluronate,Glucomannan, Pentaerythrityl Distearate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine,Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin,Parfum (Fragrance), BHT, Linalool.

Цей крем містить ліпіди, з котрих наша шкіра будує цераміди, багато амінокислот, котрі забезпечують глибоке зволоження, сквалан, котрий створює захисну плівку. Ефект зволоження посилено силіконом — диметиконом.

Користуватись кремом можна 6 місяців після відкриття.

Крем білосніжного кольору, має делікатний запах, котрий поєднує свіжість та ніжність. Він дуже легко розподіляється та швидко вбирається, розхід невеликий. Крем не робить шкіру жирною, але гарно зволожує. Це базовий зволожувальний крем, ним можна закривати активи у догляді. Як на мене, цей крем найкраще він підійде для молодої шкіри саме через свій базовий склад на будь-який сезон. Я використовую його вдень після сироватки іншого бренду, зволоження взимку мені з ним вистачає, він слугує гарною основою під макіяж та непогано захищає від холоду. Єдиний мінус — я теж потрапила в число тих, в кого трохи тріснула кришка, можливо тому, що я люблю гарно закрити косметику, але вона не розвалилась і свої функції виконує.

13 грудня, 2024
Yustal
13 грудня, 2024