Трояндовий догляд | Joko Blend
Святковий набір для догляду за шкірою 💕
Новорічні набори - ідеальний готовий подарунок до свят, тому мені стало цікаво спробувати самей цей набірчик, бо тут цікаві засоби для обличчя з моїм улюбленим трояндовим запахом. 🌹
🩷
Набір містить святкове пакування , фірмовий мішечок від бренду та засоби для краси та очищення шкіри.
🫧
Сама коробочка має новорічні мотиви та продається в прозорій плівці, що гарантує те, що набор до вас ніхто не буде відкривати.
Склад набору: Пінка для вмивання з екстрактом равлика для нормальної шкіри – Joko Blend, 150 мл + Зволожувальний тонік для обличчя – Joko Blend, 150 мл + Маска гідрогелева – Joko Blend Bourbon Rose, 20 г
💕
Пінки для вмивання від Джоко вже стали моїми улюблнцями, вони мякі, ефективні та мають класну силіконову щіточку)))
🌹Пакування: пінка має пластикову тару, пінний дозатор та силіконову щіточку, дизайн симпатичний такий, дівчачий)
🌹Консистенція легка повітряна пінка
🌹Запах приємний квітковий
🌿Активні компоненти
містить екстракт равлика - для зміцнення та відновлення шкіри та пантенол для регенерації та заспокоючого ефекту.
🫧
Aqua (Water), Sorbitol, Glycerin, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Olivoyl Glutamate, Panthenol, Snail Secretion Filtrate, Polyglyceryl-4 Caprylate, Sodium Lauroyl Glutamate, Decyl Glucoside, Diglycerin, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid
✨Ефект:
Пінка ніжно та делікатно очищує шкіру, і зранку від нічних кремчиків, і ввечері після демакіяжу.
Я використовую силіконову щіточку, вона круто масажує, очищує пори, при цьому дуже делікатна.
Пінка не пересушує шкіру, вона підходить для будь-якого типу шкіри, гарно змивається теплою водою, не залишаючи відчуття пересушенності чи стянуточті. Шкіра чиста та сяюча, готова до нанесення тоніку ✨
💕
Зволожувальний тонік для обличчя
🌹Пакування: класична пластикова тара у дизайні бренду
🌹Консистенція: ароматна рідина
🌹Запах: пахне дуже приємно , трояндовою водою
🌿Активні компоненти:
-гіалуронова кислота позбавляє його шкіру ознак дегідратації та має класні зволожуючі властивості
- трояндовий гідролат пом’якшує й регенерує пошкоджені ділянки.
Взагалі це крутий антиоксидант для краси шкіри.
✨Ефект
Тонік чудово зволожує, тонізує шкіру, після вмивання пінкою.
Він не містить спирту , тому хто уникає такого компоненту, можу такой тонік порекомендувати.
Тонік дуже приємний в користуванні, при регулярному використанні засіб підтримує достатній рівень зволоженості шкіри, регенерує дрібні подразнення, освітлює та вирівнює тон .
Мені тонік дуже сподобався, він комфортний, базовий та ароматний.
✨
Aqua (Water), Rosa Damascena (Damask Rose) Flower Water, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Parfum (Fragrance), CI 16255, Geraniol, Citronellol, Linalool
💕
Маска гідрогелева - Joko Blend Bourbon Rose
Ця масочки - справді експрес-засіб, коли треба швиденько освіжити, зволожити та тонізувати шкіру.
Гідрогелеві маски замішується рівно так, як альгінатні, дивитесь інструкцію, доливаєете водички, мішаєте до однорідної маси та наносите на обличчя силіконовим шпателем чи пензликом.
Маски з гідрогелю мають завжди виражений охолоджуючий ефект. ❄️
Я пробувала таку маску раніше, цю в мене попросила подруга спробувати, тому я не змогла відмовити , можливо вона стане новим поціновувачем бренду та масок)))
Маска має нереально приємний трояндовий аромат, наносити такий засіб - саме задоволення. ☺️
Маска чудово зволожує, освітлює, вирівнює тон та додає тонусу навіть бляклій шкірі.
Немов свіжі пелюстки троянд, шкіра оксамитова та мяка після використання такого продукту.
🌹
Я б рекомендувала наносити таку маску 1-2 рази на тиждень або перед якоюсь подією коли треба виглядати на всі 100%, ну а ще після такої маски будь-яка тональна основа вигляджа набагато краще на шкірі.
Набір класний та універсальний, навіть не знаю кому він може не сподобатись, бо засоби хороші, підходять майже будь-якому типу шкіри та мають приємний квітковий аромат 💕
Коментарі (0)