Для мене це тільки зіпсовані нерви
У мого хлопця через стрес було висипання на голові, призначили цей кондиціонер разом з шампунем щоб заспокоювати шкіру голови
Користувався строго як назначила лікарка. Результату ноль. Тільки печіння очей, роздратування бо страшно не зручна банка, вилити засіб на руку було дуже важко. Він псіханув і пішов до іншого лікаря який призначив шампунь і кондиціонер від dercos. На диво йому з першого тижня почало проходити все) а попереднім шампунем і кондиціонером спробувала користуватись я, так як шкода просто викидати на вітер більше половини банки щей за таку ціну(ну це моя жадна жилка) І ЦЕ БУВ УЖАС!!! Крім печіння очей волосся не було гладке як зазвичай, важко чесалось( я поки розчесала то видерла кулак волосся) і на дотик дійсно ніби вимите милом. Єдине що мені подобалось це запах. Пляшка дубова, засоби досить густі і для того щоб щось витекло потрібно добряче махати рукою. Я звісно спробувала потім ще раз помити, думаючи що просто щось зробила не так чи може забагато дала засобів, але ефект не змінився. в результаті віддала засоби подрузі, яка вирішила також затестити цю лінійку)
можливо це тільки наш негативний досвід, але він був. Зазвичай мені підходить любий кондиціонер, навіть з готелів такі прості роблять волосся шовковим.
Коментарі (0)