you_lady3

Для мене це тільки зіпсовані нерви

Користувався строго як назначила лікарка. Результату ноль. Тільки печіння очей, роздратування бо страшно не зручна банка, вилити засіб на руку було дуже важко. Він псіханув і пішов до іншого лікаря який призначив шампунь і кондиціонер від dercos. На диво йому з першого тижня почало проходити все) а попереднім шампунем і кондиціонером спробувала користуватись я, так як шкода просто викидати на вітер більше половини банки щей за таку ціну(ну це моя жадна жилка) І ЦЕ БУВ УЖАС!!! Крім печіння очей волосся не було гладке як зазвичай, важко чесалось( я поки розчесала то видерла кулак волосся) і на дотик дійсно ніби вимите милом. Єдине що мені подобалось це запах. Пляшка дубова, засоби досить густі і для того щоб щось витекло потрібно добряче махати рукою. Я звісно спробувала потім ще раз помити, думаючи що просто щось зробила не так чи може забагато дала засобів, але ефект не змінився. в результаті віддала засоби подрузі, яка вирішила також затестити цю лінійку)

можливо це тільки наш негативний досвід, але він був. Зазвичай мені підходить любий кондиціонер, навіть з готелів такі прості роблять волосся шовковим.

16 грудня, 2024
you_lady3
16 грудня, 2024