SomovaFM

Bubble Gum or Bubble Unicorn

Bubble Gum or Bubble Unicorn

Український бренд з багатим асортиментом, нехай із сіллю в нас не склалося (https://club.makeup.com.ua/post/5668/) , проте їх бальзами та кремчики для рук варті уваги. Всі вони у складі мають вітамін Е.

У цього бальзаму аромат жуйки дитинства, на який ви так розраховуєте, дуже слабо виражений,його майже не чутно. Сам бальзам ніжно рожевого кольору в тюбику, проте на губах він прозорий. Наче гелева текстура, він не жирний, проте й яскравого сяйва на губах від нього немає - вони може трохи відблискують на світлі поки сам бальзам не увібрався в губки. Трохи липкий, розумію, що такі усі бальзами, тому користуюся ними саме у зимку або в осени від час дощів, доки немає пилюки.

Має більш насичений рожевий колір та з яскравіше вираженим солодким ароматом жуйки. А от текстуру має пористу, більш щільний та на губах відчуваються якість частички, наче легкий скраб. Наче непогано зволожує, проте цей ефект мінливий - доки бальзам є на губах, здається що він їх живить, після його висихання або "з'їдання" - наче нічого й не було.

Дуже зручний тревел сайз, завжди ношу з собою у сумочці (а що ще є в ній можна подивитися тут https://club.makeup.com.ua/post/2402/).
Ніжно голубого кольору кремчик. Текстура не жирна, тому чудово підійде на літо. Легко наноситься та швидко вбирається залишая лише приємний аромат тієї самої жуйки на шкірі. Досить маленької краплинки аби розтерти його по рукам, тому досить економічний.
У складі має Ланолін - це шерстяний тваринний віск, який широко використовується у косметиці. Ручки після нього бархатні та ніжні.