Зволоження для зони навкол о очей
Враження від Chaban Natural Cosmetics Cream Around The Eyes
Хоч і зона навколо очей у мене не дуже вибаглива, та я люблю різні кремчики для неї, адже намагаюсь і її забезпечити зволоженням 🥰. Так у результаті я бачу не лише добре зволожену шкіру, а й сяючу, через що навіть не помітно, що я не виспалась)
Зараз я спробувала крем для зони навколо очей від Chaban Natural Cosmetics, і можу вже сказати, що він класно зволожує та навіть освіжає, особливо зранку мені це важливо. Під-час нанесення я відчуваю дууже легку, ледь відчутну прохолоду, через що мінімальні набряки зникають, мені навіть здавалось, що у складі є щось охолоджуюче, та наче нема 🤷🏻♀️ може це індивідуальна реакція... також кремчик добре лягає на шкіру, залишаючи легкий сяючий фініш, за рахунок чого вона виглядає більш свіжо.
Консистенція дуже легка, кремова, наносити потрібно зовсім мало. Колір білий. Запах свіжий, та надто яскравий як для цієї зони, особисто мені хотілось б легший запах, або його відсутність.
Склад досить багатий, з цікавого там: олія авокадо, олія жожоба, сквален, протеїни сої, зволожуючі компоненти, антиоксиданти, екстракт ламінарії, олія какао, гідролізат рисових протеїнів, екстракт центели, екстракт насіння петрушки, консерванти, ароматизатор.
А тепер про флакон, адже тут є про що поговорити. Так, засіб йде у флаконі, об'ємом 15мл. Дозатор вакуумна помпа, відповідно всередині ви не знайдете трубочки.. а чому ви маєте її шукати? Одразу дозатор може не видавати засобу, тому перед використанням рекомендую перевернути на кілька годин флакон і так поставити, потім він почне добре видавати крем 😉. Дизайн приємний, мінімалістичний, можливо на наліпці за флаконі бракує терміну придатності після відкриття, адже це часто забувається.
Коментарі (0)