DARIIAKOVACH

Сказала «НІ» доглядовій рутині

Сказала «НІ» доглядовій рутині

Мій допис не типовий, але йому теж є місце бути

Ми всі тут робимо огляди на тисячі баночок, тестуємо, ділимось

І постійно хочеться щось нове спробувати, особисто я постійно зберігаю дописи, щоб пізніше придбати

Але не завжди воно дійсно потрібно, частіше-це просто бажання спробувати "нову баночку"

Я знаю, що багато хто не погодиться, що багато хто не може собі такого дозволити.

Але я пишу виключно про себе нікого ні до чого не закликаючи)

У мене був запит "позбутись комедонів", коли я тільки лиш зʼявилась в клубі 2 роки тому. Я не змивала міцелярну воду, засинала з макіяжем і користувалась косметикою, що мені не підходила.

Я не могла визначити свій тип шкіри, абсолютно нічого.

І клуб мені з цим допоміг, також почало зʼявлятись все більше бʼюті блогерів, я вивчала інформацію і відкривала для себе нове.

Таким чином я дійшла до висновку, що у мене сухий тип шкіри (доволі нещодавно).

І ось ці всі гелі/пінки/тоніки/кремчики мені не підходили тому я довго не могла користуватись, якщо вони справді дієві. І підходило мені лиш те, що не мало сильного впливу на шкіру, тобто підходить всім і є таким базовим легким.

Мене або висипає, або шкіра лущиться, або не подобається відчуття і тд

Отже, до чого я дійшла зараз.

• Я не використовую доглядових засобів
  • Якщо я наношу макіяж, я змиваю його міцелярною водою (відмітила) і вмиваюсь водою
  • Моє очищення-це вода.

Але на зиму/весну я хочу взяти зволожуючий флюїд від L'Oreal, так як шкіра суха і часто буває, що не вистачає зволоження.

З волоссям ситуація ідентична. Я помітила, що чим менше я чіпаю обличчя і волосся (чим менше засобів), тим кращий вигляд воно має.

Для волосся зараз у мене шампунь і кондиціонер. Як закінчу ці засоби, хочу придбати маску і шампунь від Trust my sister або ж серію Unic Keratin, чи повторити Balea (все відмітила)

Шампунь і кондиціонер/маска/бальзам (щось одне на вибір)

Ось ці всі олійки, спреї і тд. Я відмовилась і все

Також планую зрізати довжину

Прибрати догляд по максимуму-це мій вибір. У мене не проблемна шкіра, нема акне, нема вікових змін і нюансів. Обличчя стало ідеально чистим, пружним і гарним. А волосся не пушиться, не сухе, а навпаки блискуче і мʼяке

І взагалі, заходиш у ванну, а там пусто і гарно, без тисячі шумних баночок)

Тому мене тут так мало, бо про що ж я напишу)

Хіба про декоративку, яку я оновила трохи, адже позбулась непотрібного і тепер маю щоденну базу

Тихого вечора, дня і ночі 🫰🏻

16 грудня, 2024
DARIIAKOVACH
16 грудня, 2024