olena_glossy

Порівняння: пілінг-скраб та кислотний пілінг для шкіри голови від Joko Blend

В асортименті українського бренду Joko Blend представлено два засоби: Pre-Treanment Scalp Peeling Scrub та Acid Scalp Peeling. Пропоную детально розібрати ці два засоби 👇

Пакування. Акцентний колір пілінг-скрабу блакитний 💙, а кислотного пілінгу - салатовий 💚.

Обидва засоби мають зовнішню упаковку у вигляді білої коробочки. На кожній грані детально розкрито інформацію продукт, і навіть зображено те, як виглядає упаковка всередині та засіб.

💙 Пілінг-скраб знаходиться в білій тубі з подовженим носиком. Відкривається легким поворотом дозатора на 45 градусів. Щоб видавити засіб, потрібно докласти трохи зусиль, але загалом упаковка зручна.
Обʼєм: 125 мл, термін використання після відкриття - 6 місяців.

Незручність для мене: тубі потрібно трішки місця, адже вона “лежить” і поставити її неможливо (хіба тримати у картонній упаковці).

💚 Кислотний пілінг має циліндричний білий флакон із подовгастим носиком, який закривається гвинтовою кришечкою. Для легшого видавлювання засобу потрібно злегка струсити флакон.
Обʼєм: 100 мл, термін використання - 12 місяців (довший ніж у пілінг-скрабу).

Склад: у чому секрет дії

💙 Пілінг-скраб.

• В основі ексфоліанти: сіль + порошок рисових зародків та мʼякі ПАРи (Sodium Cocoyl Isethionate та Cocamidopropyl Betaine).
  • Інші корисності для волосся: олія лопуха, гліцерин, гідролізовані протеїни пшениці, клейковини пшениці, кератину та шовку.
  • Освіжаючого ефекту надає олія перцевої мʼяти.

💚 Кислотний пілінг.

• Ексфоліантами виступає комплекс AHA-кислот: молочна, гліколева, яблучна, лимонна
  • Інші корисності для волосся: гідролізований кератин, екстракти череди тридільної та кропиви, пантенол.
  • Освіжаючого ефекту надає екстракт імбиру.

Консистенція та аромат

💙 Пілінг-скраб пастоподібний білого кольору з дрібними абразивними часточками. Має ненавʼязливий свіжий косметичний аромат. Легко розподіляється волоссям і при масажуванні вологої шкіри голови починає пінитись.

💚 Кислотний пілінг нагадує рідкий прозорий гель з солодкуватим квітковим ароматом. Зручний у використанні, адже одразу не розтікається та легко розподіляється.

Враження від використання

Обидва засоби якісні та виконують свою функцію. Шкіра голови після використання глибоко очищена, без подразнення та сухості. На частоту миття у мене засоби ніяк не впливають, але волосся виглядає свіжішим.

Обираючи, звертайте увагу:

1. Коли вам зручніше наносити засіб - до миття голови - на суху голову та трішки почекати чи під час - на вологу голову на перед нанесення бальзаму чи маски (P.S. їх використання з такими засобами є обовʼязковим. Мені особисто зручніше ДО).
  2. Наскільки легко змивається скрабуючі часточками з голови у вас (у мене з цим проблем нема, бо волосся не дуже густе) і як волосся реагує на наявність солі у складі засобів для волосся (моє зазвичай плутається, але у випадку конкретно з цим пілінг-скрабом через його збалансований склад такої проблеми нема).

Мій вибір? Усе йшло до того, що кислотний пілінг мав би стати фаворитом, але конкретно у моєму випадку пілінг-скраб додає більшого прикореневого обʼєму і такий ефект мені дуже подобається 🙂.

Висновок: обидва продукти Joko Blend якісні, ефективні та заслуговують на місце у вашій рутині. Обирайте той, що найкраще відповідає вашим потребам!

16 грудня, 2024
olena_glossy
16 грудня, 2024