Порівняння: пілінг-скраб та кислотний пілінг для шкіри голови від Joko Blend
Що обрати? В чому різниця?
В асортименті українського бренду Joko Blend представлено два засоби: Pre-Treanment Scalp Peeling Scrub та Acid Scalp Peeling. Пропоную детально розібрати ці два засоби 👇
Пакування. Акцентний колір пілінг-скрабу блакитний 💙, а кислотного пілінгу - салатовий 💚.
Обидва засоби мають зовнішню упаковку у вигляді білої коробочки. На кожній грані детально розкрито інформацію продукт, і навіть зображено те, як виглядає упаковка всередині та засіб.
💙 Пілінг-скраб знаходиться в білій тубі з подовженим носиком. Відкривається легким поворотом дозатора на 45 градусів. Щоб видавити засіб, потрібно докласти трохи зусиль, але загалом упаковка зручна.
Обʼєм: 125 мл, термін використання після відкриття - 6 місяців.
Незручність для мене: тубі потрібно трішки місця, адже вона “лежить” і поставити її неможливо (хіба тримати у картонній упаковці).
💚 Кислотний пілінг має циліндричний білий флакон із подовгастим носиком, який закривається гвинтовою кришечкою. Для легшого видавлювання засобу потрібно злегка струсити флакон.
Обʼєм: 100 мл, термін використання - 12 місяців (довший ніж у пілінг-скрабу).
Склад: у чому секрет дії
💙 Пілінг-скраб.
- В основі ексфоліанти: сіль + порошок рисових зародків та мʼякі ПАРи (Sodium Cocoyl Isethionate та Cocamidopropyl Betaine).
- Інші корисності для волосся: олія лопуха, гліцерин, гідролізовані протеїни пшениці, клейковини пшениці, кератину та шовку.
- Освіжаючого ефекту надає олія перцевої мʼяти.
💚 Кислотний пілінг.
- Ексфоліантами виступає комплекс AHA-кислот: молочна, гліколева, яблучна, лимонна
- Інші корисності для волосся: гідролізований кератин, екстракти череди тридільної та кропиви, пантенол.
- Освіжаючого ефекту надає екстракт імбиру.
Консистенція та аромат
💙 Пілінг-скраб пастоподібний білого кольору з дрібними абразивними часточками. Має ненавʼязливий свіжий косметичний аромат. Легко розподіляється волоссям і при масажуванні вологої шкіри голови починає пінитись.
💚 Кислотний пілінг нагадує рідкий прозорий гель з солодкуватим квітковим ароматом. Зручний у використанні, адже одразу не розтікається та легко розподіляється.
Враження від використання
Обидва засоби якісні та виконують свою функцію. Шкіра голови після використання глибоко очищена, без подразнення та сухості. На частоту миття у мене засоби ніяк не впливають, але волосся виглядає свіжішим.
Обираючи, звертайте увагу:
- Коли вам зручніше наносити засіб - до миття голови - на суху голову та трішки почекати чи під час - на вологу голову на перед нанесення бальзаму чи маски (P.S. їх використання з такими засобами є обовʼязковим. Мені особисто зручніше ДО).
- Наскільки легко змивається скрабуючі часточками з голови у вас (у мене з цим проблем нема, бо волосся не дуже густе) і як волосся реагує на наявність солі у складі засобів для волосся (моє зазвичай плутається, але у випадку конкретно з цим пілінг-скрабом через його збалансований склад такої проблеми нема).
Мій вибір? Усе йшло до того, що кислотний пілінг мав би стати фаворитом, але конкретно у моєму випадку пілінг-скраб додає більшого прикореневого обʼєму і такий ефект мені дуже подобається 🙂.
Висновок: обидва продукти Joko Blend якісні, ефективні та заслуговують на місце у вашій рутині. Обирайте той, що найкраще відповідає вашим потребам!
Коментарі (0)