Mila__Mi

Як змінилася формула шампуню, та якими були мої перші враження від бальзаму з цієї ж серії?

Як змінилася формула шампуню, та якими були мої перші враження від бальзаму з цієї ж серії?

З даним шампунем я знайома ще з 2020 року, після я повторювала його і навіть вам про нього розповідала
https://club.makeup.com.ua/post/24027/

І так, я однозначно можу сказати, що за ці роки його формула змінилася і чим явно мене здивувала 👇🏻

І так, тут в доповнення вирішила взяти ще й бальзам, бо додатковий догляд з цієї серії я ще не пробувала (а взяла ще й маску і пізніше про неї також розповім).

Дизайн той самий, як у маленької пляшечки (250 мл, так і у великої 500 мл). По ціні одразу скажу, вигідніше одразу брати великі баночки (500 мл, особливо якщо засіб вам зайшов і ви збираєтеся виділити йому місце на поличці).

У складі все так само містить м'які очищуючі компоненти (кокамідопропил бетаїн, кокамід деа, гліцерет-8 ефіри кокосової олії), гліцерин (зволожує та утримує вологу), гідролізовані пшеничні протеїни (зволожує волосся та заспокоює шкіру голови, відновлює пошкоджене волосся).

Перша змінила відбулася у складі: додалися більш глибокі очищуючі компоненти, прибирали зі складу сорбітол (зволожувач та помякшувач), кокосову олію (помякшувач), та молочну кислоту (зволожувач, який давав м'яке оновлення клітин шкіри голови).

Друга змінила відбулася в ароматі, він став більш ніжнішим і нагадує ті самі популярні кокосові цукерки "Рафаелло". Хрустка вафля з вершково-кокосовим кремом та кокосовою стружкою.

Мені і раніше аромат шампуню подобався (був як дорогий салонний) і зараз подобається, бо я обожнюю все що пов'язано з кокосом 🥥

*щоправда шкода, що на волоссі після миття голови він не затримуються.

Колір напівпрозорий з перламутром 🤩 Такий чарівний, захоплююся ним вже котрий рік.

Консистенція та сама, гелева, середньої густоти.

Піниться гарно і до речі засобу при цьому потрібно не так вже й багато (тобто, доволі економічний у використанні).

Враження від використання і третя, основна зміна 👇🏻
Звичайно, змінилися складові і ефект разом з ними. Раніше шампунь добре очищував моє жирне біля коренів волосся, але й додатково давав йому зволоження та неймовірну м'якість. Хоча і голова бруднилася трошки швидше.

Наразі ж шампунь ще краще очищує шкіру голови (для мого типу волосся це звичайно +), але, додаткову м'якість і зволоження я вже від нього не бачу. Тобто, додатково потрібно використовувати маску чи бальзам для полегшення розчісування волосся. В цілому це не є великою проблемою (особливо якщо ви все одно використовуєте додаткові засоби для догляду після шампуню), просто помітила зміни у шампуню і вирішила поділитися своїми спостереженнями.

І якщо раніше я би радила цей шампунь нормальному та сухому типу волоссю, то зараз же я би радила його нормальному, жирному та схильному до жирності типу волосся.

*і як каже моя мама у якої волосся фарбоване та схильне до жирності: шампунь став ще кращим 😄 Просто раніше вона з цим шампунем практично кожного дня мила голову, а тепер раз в три дні.

Тому так, це гарний базовий шампунь за дуже приємною вартістю.

З бальзамом з цієї серії я познайомилася вперше, не знаю чи змінювалася тут формула чи ні, але засобом я дуже задоволена.

У складі з активних компонентів містить: кокосову олію (зволожує, живить, відновлює, повертає еластичність, захищає від негативного впливу сонячних променів), олію зародків пшениці (зміцнює волосся та повертає йому еластичність), гліцерин (зволожує та утримує вологу), гідролізовані пшеничні протеїни (зволожує, пом'якшує та надає антистатичну дію), гідролізат клейковини пшениці (зволожує та захищає пошкоджене волосся), екстракт малини (зволожує та живить), екстракт полуниці (зволожує та захищає волосся, повертає йому еластичність, надає блиску та зміцнює волосся).

Тут у нас формат засобу з дозатором, що дуже зручно у використанні. Дозатор не плюється і видає засіб у маленькій кількості. Спочатку я подумала, що мені доведеться багато разів тиснути на нього (адже зазвичай розхід бальзамів чи кондиціонерів на моє волосся виходить чимале), але ж ні, його потрібно зовсім трошки для отримання бажаного результату.

Аромат бальзаму, якраз таки такий, який раніше мав і шампунь. Це аромат дорогого салонного догляду, розкішний одним словом (і до речі дуже шлейфовий).

*на волоссі тримається як мінімум увесь перший день після миття голови.

Колір білий. Консистенція, особисто мені більше нагадує кондиціонер, аніж бальзам (бо вони більш густіші). Він легкий, хоча і відчутно поживний.

Бальзам наношу вже на вологе волосся по довжині, після миття голови (попередньо гарно віджате від зайвої вологи). Розподіляється він легко і поглинається волоссям доволі швидко, але ж працює 🫰🏻

Отже, тримаємо 2-5 хвилин (на скільки вистачить терпіння стояти 😁), після чого змиваємо залишки бальзаму теплою водою.

За відчуттями на волоссі залишається захисна плівочка. Але, хочу зауважити, що з використанням бальзаму, швидкість забруднення не збільшується (тобто він на це ніяк не впливає).

Бальзам полегшує розчісування волосся, зволожує його, пом'якшує, повертає йому природній блиск, надає неймовірну гладкість (яка зберігається і на наступний день) та антистатичну дію.

Також хочу відмітити, що з цими засобами волосся на дотик стає більш густішим. Тобто, у комбінації вони наче наповнюють волоссячко, надаючи йому все необхідне 😍

Ой, дівчата, ну що можу сказати, це дуже гарна бюджетна пара для базового догляду за волоссям (хоча ефект як бачите, більше ніж просто базовий), якою я ДУЖЕ задоволена! Щиро раджу 🤍

16 грудня, 2024
Mila__Mi
16 грудня, 2024