ksnklb

Базовий крем для обличчя

Базовий крем для обличчя

Разом із кремом для шкіри навколо очей, у мій догляд прийшов і цей зволожуючий крем. Він доволі вдало доповнив мій догляду, адже у складі є корисні та заспокійливі компоненти – саме те, що треба для подразненої холодом шкіри.
Консистенція цього крему легка, власне кремова, та шкіра у мене комбінованого типу і наносити засобу потрібно буквально трішки, щоб він зручно увібрався, особливо зважаючи на те, що сироватку я наношу теж живильну. Через це фініш на моїй шкірі крем утворює то злегка блискучий, то нейтральний.
Колір білий. Аромат знову мені "не зайшов", він свіжий, з солодкою косметичною нотою, та надто яскравий, залишається ненадовго на шкірі після нанесення.
Крем непогано зволожує та заспокоює шкіру, на цю пору ефект від нього мені подобається.
У складі емульгатори, емоленти, бетаїн, пантенол, інулін, біоеколія, олія ши, екстракт календули, бджолиний віск, антиоксиданти, консерванти, ароматизатор.
Баночка зручна та компактна, об'єм 30мл, дизайн мінімалістичний та приємний на вигляд. Дозатор той, що ми дуже любимо – вакуумна помпа, видає засіб добре.

Базовий крем для обличчя
Базовий крем для обличчя
Базовий крем для обличчя
Базовий крем для обличчя
Базовий крем для обличчя
17 грудня, 2024
ksnklb
17 грудня, 2024