Фечко Христина

Все добре... але не надто

Мабуть ви вже не раз бачили гель для вмивання Round Lab - Mugwort Calming Cleanser — це заспокійливий гель для вмивання обличчя

Активні компоненти:
Екстракт полину - допомагає заспокоїти почервоніння, одночасно зменшуючи акне та прищі,
Мадекасозид - розгладжує шкіру, зменшуючи запалення, почервоніння і сухість, допомагає лікувати такі шкірні захворювання, як акне і розацеа,
Азіатикова кислота - надає заспокійливу, регенерувальну та протизапальну дію, сприяє загоєнню пошкоджень шкіри та зменшує почервоніння,
Пантенол - загоює, заспокоює подразнення та зволожує шкіру, зменшує втрату води з епідермісу, роблячи шкіру м'якою та еластичною стимулює поділ клітин, завдяки чому має регенерувальну дію, покращує ліпідний бар'єр епідермісу

Спосіб застосування:
Нанести на долоні засіб, далі нанести масажними рухами на вологе обличчя утворюючи піну, далі ретельно очистити й змити теплою водою

Засіб також тішить своїм об'ємом та тим, що вам потрібно лише горошина щоб очистити усе обличчя

А тепер те саме "але"

Зазначено, що гель підходить для всіх типів шкіри, а також для чутливої та шкіри з акне, однак мою комбіновану зі схильністю до сухості сушить страшно

Спочатку я користувалася гелем двічі на день і шкіра увесь час була суха та стягнена і ніякий крем не рятував: крем Avene Cleanance Hydra Soothing Cream ( https://club.makeup.com.ua/post/57247/ ) повністю впитувався за чотири години, а Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream ( https://club.makeup.com.ua/post/57247/ ) — за дві і далі починалася біда

Звернувшись з цим запитом до дерматологині було вибрано користуватися ним при вечірньому вмиванні, ранкове користування цим гелем лише за умови, що зранку шкіра відчувається жирною

І такий спосіб мені підходить більше, я вже не відчуваю такої сильної сухості як це було перед цим і не потрібно увесь час мазатися кремом

Висновок

Насправді це дуже хороший засіб, він гарно вмиває шкіру, вона дуже ніжна та гарно виглядає, також є чудовий склад, і багатьом підходить, але інколи буває, що засіб не надто підходить, або ж для нього потрібний інший підхід

17 грудня, 2024
17 грудня, 2024