alena.rosee

Кавунові вершки | Joko Blend

Кавунові вершки | Joko Blend

Я люблю всякі зволожувальні засоби для тіла, тому часто шукаю що б такого спробувати ще, на ці батери було скільки класних відгуків, що я вирішила обрати його, але все думала чи з ананасом , чи з кавуном... ну як бачите взяла з кавуном 🤭 Чи сподобався засіб - читайте далі)

🍉Пакування:

Це пластикова баночка на закрутці, має пластикову мембрану перез самим засобом, зазвичай я її знімаю, але це зручно якщо крем брати кудись з собою .

🍉Консистенція:

Це дійсно батер, як масло виглядає, хоч бери та масти на печиво))) Колір світло-зелений, як скибка кавуна.

🍉Запах:

Я була впевнена що аромат буде солодкого свіжого кавунчика, але для мене це аромат кавунового мілкшейку , аромат прикольний, такий молочно-кавуновий, як коктейль в дитинстві.

🌿Активні компоненти:

1. Butyrospermum Parkii (Shea Butter) – живить і пом'якшує шкіру, відновлює її захисний бар'єр.
  2. Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil – зволожує, пом'якшує шкіру, багата на вітаміни А та Е.
  3. Watermelon Seeds Oil – легке живлення, зволоження та антиоксидантний захист шкіри.
  4. Ceto Stearyl Alcohol – пом'якшує шкіру і забезпечує крему приємну текстуру.
  5. Glycerin – інтенсивно зволожує, утримує вологу в клітинах шкіри.
  6. Allantoin – заспокоює подразнення, стимулює регенерацію шкіри.
  7. Ethylhexyl Olivate та Polyglyceryl-4 Olivate – підтримують зволоження і створюють відчуття гладкої шкіри.

Склад:

Water, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ceto Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin Stearate, PEG-100 Stearate, Isopropyl Myristate, Watermelon (Citrullus Vulgaris Schrad) Seeds Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Glycerol Monostearate, Allantoin, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Pеrfume, CI 16255.

✨Ефект:

Крем хоч і має поживну текстуру, але наноситься легко на шкіру, вбирається та залишає її зволоженою, шовковистою .

Аромат тримається на шкірі деякий час, вона така прям солоденька.

Продукт гарно заспокоює дрібні подразнення та усуває лущення, якщо такі є.

Засіб не залишає плівки, нальоту, стягнутості чи надмірної жирності, він чудово працює і взимку, і навіть в спеку, не перегружаючи шкіру.

Також досить економний, бо беру невелику кількість. Найкраще наносити одразу після душу, відчуття неймовірно приємні, а завдяки натуральним оліям і зволожуючим компонентам, крем забезпечує глибоке живлення, м'якість і гладкість шкіри, а алантоїн допомагає заспокоїти подразнення.

Тепер хочу спробувати і ананас)))

А ви пробувати такі батери? Який смак обрали? Бо цей я домазала вже 🤭

18 грудня, 2024
alena.rosee
18 грудня, 2024