Кавунові вершки | Joko Blend
Батер з цікавим ароматом 🍉
Я люблю всякі зволожувальні засоби для тіла, тому часто шукаю що б такого спробувати ще, на ці батери було скільки класних відгуків, що я вирішила обрати його, але все думала чи з ананасом , чи з кавуном... ну як бачите взяла з кавуном 🤭 Чи сподобався засіб - читайте далі)
🍉
🍉Пакування:
Це пластикова баночка на закрутці, має пластикову мембрану перез самим засобом, зазвичай я її знімаю, але це зручно якщо крем брати кудись з собою .
🍉Консистенція:
Це дійсно батер, як масло виглядає, хоч бери та масти на печиво))) Колір світло-зелений, як скибка кавуна.
🍉Запах:
Я була впевнена що аромат буде солодкого свіжого кавунчика, але для мене це аромат кавунового мілкшейку , аромат прикольний, такий молочно-кавуновий, як коктейль в дитинстві.
🌿Активні компоненти:
- Butyrospermum Parkii (Shea Butter) – живить і пом'якшує шкіру, відновлює її захисний бар'єр.
- Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil – зволожує, пом'якшує шкіру, багата на вітаміни А та Е.
- Watermelon Seeds Oil – легке живлення, зволоження та антиоксидантний захист шкіри.
- Ceto Stearyl Alcohol – пом'якшує шкіру і забезпечує крему приємну текстуру.
- Glycerin – інтенсивно зволожує, утримує вологу в клітинах шкіри.
- Allantoin – заспокоює подразнення, стимулює регенерацію шкіри.
- Ethylhexyl Olivate та Polyglyceryl-4 Olivate – підтримують зволоження і створюють відчуття гладкої шкіри.
Склад:
Water, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ceto Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin Stearate, PEG-100 Stearate, Isopropyl Myristate, Watermelon (Citrullus Vulgaris Schrad) Seeds Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Glycerol Monostearate, Allantoin, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Pеrfume, CI 16255.
✨Ефект:
Крем хоч і має поживну текстуру, але наноситься легко на шкіру, вбирається та залишає її зволоженою, шовковистою .
Аромат тримається на шкірі деякий час, вона така прям солоденька.
Продукт гарно заспокоює дрібні подразнення та усуває лущення, якщо такі є.
✨
Засіб не залишає плівки, нальоту, стягнутості чи надмірної жирності, він чудово працює і взимку, і навіть в спеку, не перегружаючи шкіру.
Також досить економний, бо беру невелику кількість. Найкраще наносити одразу після душу, відчуття неймовірно приємні, а завдяки натуральним оліям і зволожуючим компонентам, крем забезпечує глибоке живлення, м'якість і гладкість шкіри, а алантоїн допомагає заспокоїти подразнення.
Тепер хочу спробувати і ананас)))
А ви пробувати такі батери? Який смак обрали? Бо цей я домазала вже 🤭
Коментарі (0)