Чистикова Дар'я

Подарунковий новорічний набір для чоловіків | Orange & Amber

Передноворічна гонитва за подарунками у самому розпалі — саме час визначатися та купувати. Бренд Barbers значно спрощує цей процес завдяки чудовим готовим наборам.

Сьогодні я хочу розповісти про один із них — набір для гоління Orange & Amber, до якого входять:

✔️ Крем для гоління зі зволожувальним ефектом

✔️ Зволожувальний лосьйон після гоління Manchester

✔️ Листівка та брендований мішечок

Мій чоловік отримав цей чудовий набір як подарунок від Миколайчика, і тепер я можу поділитися його враженнями від використання ⬇️

Представлений у затемненій баночці, типу шайби. Кришечка металева, відкручувальна. Об'єм складає 100 мл. Потішила наявність контролю першого відкриття у якості плівки по периметру.

Крем має досить щільну консистенцію, за кольором білий, з перламутровим відтінком. Аромат не надто нав'язливий, але цілком виразний — цитрусові ноти із бергамотом, як на мене дуже приємний, чоловічий та солідний.

Крем для гоління містить у складі гліцерин, який зволожує шкіру, утримуючи вологу та запобігаючи її висиханню під час гоління. Кокосове масло має живильні та пом'якшувальні властивості, зберігаючи шкіру м'якою і гладкою. Та ефірну олію апельсину, що тонізує та освіжає шкіру, а також надає приємний аромат.

Даний крем підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.

Зазвичай чоловік віддає перевагу гелевим текстурам, але ця кремова стала справжнім відкриттям для нього. Крем легко та рівномірно розподіляється на вологій шкірі, при контакті з водою стає ще м'якшим і трохи піниться. Лезо бритви плавно сковзає по шкірі, забезпечуючи комфортне та приємне гоління.

Після процедури — жодного запалення чи подразнення. Шкіра залишається гладенькою, зволоженою і має приємний аромат.

Лосьйон упакований у прозору пляшечку з дозатором-розпилювачем. Розпилювач працює бездоганно, без розбризкування, і його можна заблокувати за потреби. Об’єм становить 250 мл.

За консистенцією лосьйон схожий на воду, має легкий помаранчевий відтінок. У його ароматі відчуваються свіжі цитрусові ноти та бергамот, він досить стійкий із легким спиртовим акцентом, що пояснюється складом. Окрім спирту, лосьйон містить алое вера, а також олії насіння бавовни і жожоба, завдяки чому ідеально підходить для всіх типів шкіри, особливо для сухої.

Чоловік оцінив, як лосьйон ефективно пом’якшує і швидко заспокоює шкіру після гоління. Жодного подразнення чи почервоніння — лише гладенька, зволожена шкіра без відчуття сухості або лущення.

Мені особисто сподобався брутальний цитрусовий аромат, який залишається на шкірі майже пів дня.

У підсумку можу сказати, що це прекрасне комбо для гладенької шкіри. Тепер жодне гоління чоловіка не обходиться без цієї парочки. Щиро раджу ❤️

18 грудня, 2024
18 грудня, 2024