Дієва гідрофілка
Враження від Chaban Natural Cosmetics Cleansing Oil
Нарешті наші виробники почали робити мініатюрки, я цьому дуже тішусь, адже це зручний варіант для затесту та поїздок 🥰. Звісно, важко втриматись перед спробою мініатюрки, а тим більше за такою приємною ціною.
У мене тут гідрофілка від бренду Chaban Natural Cosmetics, і вона мені вже з дечим допомогла.. так-так, розповідаю, я тут фарбувала брови, та через погане освітлення (Сонце, коли ти з'явишся більше, ніж на 10 хвилин, та погано підібраний пензлик), результат мене не задовольняв. Справа у тому, що я відростила брови, та не звикла фарбувати їх по незвичній формі (до цього часто вищипувала), і ніби вийшло непогано, та я була незадоволена, от так буває 🤷🏻♀️. І знаєте, ця гідрофілка змила фарбу із шкіри, залишивши її на волосинках 🥰 . Тому так, очищає вона добре.. на обличчя я її наношу для змиття спф, заодно вона підчищає пори, як і всі порядні гідрофілки.
І на свотчах можна побачити, що вже при емульгації вона змила засоби зі шкіри.
Консистенція цієї гідрофілки власне олійна, не жирна, доволі комфортна, майже прозора. Має приємний фруктово-солодкий аромат, у цьому разі він мені подобається, не дуже інтенсивний.
Перед нанесенням баночку потрібно збовтати, а потім власне нанести гідрофілку на обличчя, помасажувати трохи, додати води.. до-речі, засіб емульгується, з водою, та утворює буквально мінімум білої емульсії. Це все я потім змиваю гелем для вмивання або пінкою, можна ще зверху доочистити тоніком, щоб вже точно (ну і заодно зволожити шкіру).
У складі є олія виноградних кісточок, олія лісового горіха, олія жожоба, олія лимону, емульгатор та ароматизатор.
Отже, наразі гідрофілка викликала у мене позитивні враження, ну і я рада, що існує формат міні.
До-речі, він доволі зручний, об'єм 30мл, баночка виконана з темного пластику, кришечка фліп-топ.
Коментарі (0)