krislemly

Joko Blend | Ритуал ніжності

Joko Blend | Ритуал ніжності

Скраби для тіла — моя маленька слабкість, і я завжди в пошуках чогось нового та незвичайного. Коли я побачила цю рожеву баночку від Joko Blend, одразу зрозуміла — без неї я не піду. По-перше, як тут встояти перед таким рожевим дизайном? А по-друге, цей новенький скраб кардинально відрізняється від усіх, які я використовувала раніше.

Скраб Coconut Scrub Pink Mood має суху текстуру, яка нагадує трішки вологу кокосову стружку. Для мене це стало цікавим досвідом, адже зазвичай я не проти маслянистих скрабів, але знаю, що багатьом дівчатам це відчуття не подобається. У цьому випадку продукт — ідеальний вибір. Текстура легка та приємна, а шкіра після використання залишається зволоженою, але абсолютно без жирної плівки.

Окрім текстури, не можу не відзначити аромат. Він неймовірно ніжний, кокосовий із легкими солодкими нотками, які одразу налаштовують на релакс і дарують справжнє задоволення під час процедури.

Звісно, важливі й ефективність. Цей скраб делікатно очищає шкіру, залишаючи її м'якою, гладенькою та зволоженою. А ще завдяки сухій текстурі він не залишає слідів у ванній, що теж великий плюс.

Якщо ви шукаєте щось новеньке для домашнього СПА-ритуалу, цей скраб точно вартий уваги. Це не просто засіб для догляду, а маленька насолода для тіла й душі.

19 грудня, 2024
krislemly
19 грудня, 2024