Strange Love

Бюджетний комбінований санскрін

Бюджетний комбінований санскрін
Бюджетний комбінований санскрін

Після кількох тижнів тестування, я готова з впевненістю сказати, що він непоганий. Не ідеальний, проте надійний варіант на кожен день не за всі гроші світу. Він перейняв деякі типові проблеми сонцезахисних кремів, проте і переваг у нього безліч.

FarmStay Hyaluronic UV Shield Sun Block Cream SPF50+ має легку кремову текстуру, що дозволяє швидко вбиратися в шкіру, не залишаючи жирних слідів. Він легко розподіляється по обличчю і доволі швидко "просідає". Ідеально підійде людям із сухим типом шкіри, адже крем містить гіалуронову кислоту, яка забезпечує зволоження шкіри.

Усі ви, мабуть, уже знаєте, що існують фізичні і хімічні фактори захисту. Я надаю перевагу комбінованим або фізичним. FarmStay Hyaluronic UV Shield Sun Block Cream SPF50+ - комбінований. На другому місці у його складі після води йде діоксид титану. При цьому санскрін не створює на обличчі білу плівку та майже не відбивається на екран смартфону під час розмови. Діоксид титану збирається лише навколо кірочок та сухих зон обличчя (на фото до та після це можна побачити), проте для мене це не суттєвий мінус. Також цей крем ніяк не вплинув на мої прищики: більше їх точно не стало.

Якщо ви шукаєте бюджетний комбінований санскрін, який буде ще й виконувати доглядові функції, FarmStay Hyaluronic UV Shield Sun Block Cream SPF50+ вам сподобається. Він добре зволожує шкіру, роблять її сяючою та захищає від шкідливих променів. Кількість тижднів тому я видаляла лазером судини на обличчі, тому був ризик утворення пігментних плям у місцях проведення маніпуляцій, проте завдяки FarmStay Hyaluronic UV Shield Sun Block Cream SPF50+ шкіра чиста та білосніжна.