Тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину Weleda Revitalising Hair Tonic With Rosem
Я знаю як посилити його дію !
Weleda Revitalising Hair Tonic With Rosemary – це натуральний засіб, створений для стимулювання росту волосся та зміцнення його коренів. Він містить екстракт розмарину, який покращує кровообіг шкіри голови, сприяє насиченню волосяних фолікулів поживними речовинами та зменшує випадіння волосся.
Основні властивості:
• Стимулює ріст волосся.
• Підтримує здоров’я шкіри голови.
• Зміцнює корені волосся.
• Має натуральний склад, що не містить силіконів та синтетичних консервантів.
Спосіб застосування:
1. Нанесіть кілька крапель тоніка на суху або вологу шкіру голови.
2. М’якими масажними рухами втирайте засіб у корені волосся.
3. Не змивайте, залиште для подальшої дії.
Засіб підходить для щоденного використання. Регулярне застосування допомагає покращити загальний стан волосся.
Мені тонік сподобався , випадіння волосся точно не зупинить , але прискорить ріст нових волосин !
Кращє його підсилить , такий собі пілінг аптечний Капсиол , а щє массаж щіткою - массажерем від Cosmo Shop! Тонік волосся не жирнить , але я його наносила на ніч ! Аромат легкий , травʼяний ! Десь через місяць побачите перший результат, треба курс на 4 місяці !
КАПСИОЛ
Склад:
діючі речовини:кислота саліцилова, олія рицинова, настойка плодів перцю стручкового (Сapsici fructus) дрібно порізаних (1 : 10) (екстрагент ‒ етанол 90 %);
1 мл препарату містить: кислоти саліцилової 10 мг, олії рицинової 100 мг, настойки плодів перцю стручкового (Сapsici fructus) дрібно порізаних (1 : 10) (екстрагент ‒ етанол 90 %) 0,1 мл;
допоміжна речовина: етанол 96 %.
Лікарська форма
Розчин нашкірний, спиртовий.
Основні фізико-хімічні властивості:
прозора рідина від червонувато-жовтого, жовтого до жовтуватого кольору зі специфічним запахом.
Фармакотерапевтична група
Дерматологічні препарати. Код АТС D11A X.
Фармакологічні властивості
Фармакодинаміка
Капсиол чинить місцеву подразнювальну, пом’якшувальну та кератолітичну дію, що сприяє поліпшенню живлення і росту волосся. Саліцилова кислота, яка входить до складу препарату, проявляє антисептичну дію, що разом з пом’якшувальним ефектом рицинової олії забезпечує видалення лупи. Настоянка перцю стручкового проникає у волосяні мішечки і подразнює цибулини волосся, стимулюючи їх ріст.
Фармакокінетика
Не вивчалася.
Клінічні характеристики
Показання.
Профілактика і лікування випадання волосся, видалення та запобігання появи лупи.
Протипоказання.
Захворювання шкіри різноманітного характеру, підвищена чутливість шкіри до компонентів препарату.
повертаючи йому здоровий блиск і силу.
Спосіб застосування та дози.
Препарат втирати у шкіру голови на 1 годину до миття волосся, як правило, не частіше 1 разу на тиждень. Курс лікування становить 1-2 місяці. Через 3-4 тижні курс лікування необхідно повторити.
- Щітка-масажер бренду Cosmo Shop призначена для м'якого масажу голови та дбайливого очищення волосся. Вона виконана з міцного і нетоксичного силікону. Завдяки ергономічній конструкції з ручкою виріб надійно лежить навіть у мокрій руці. Аксессуар оснащений пружними щетинками, які делікатно взаємодіють зі шкірою голови. Це стимулює мікроциркуляцію, покращує ріст волосся і є профілактикою його випадання.
Коментарі (0)