Apricot Whisper & Peony Almond від Fantasy Community Perfumes
📖
Дивлячись на піраміду цього цікавого аромату унісекс, я переживала чи не буде він надто солодким, але аж ніяк ні, аромат гармонійний, глибокий та ненав'язливий.
Верхні ноти: нектарин, цукерки
Середні ноти: абрикоси з вершками, ваніль, лимон
Базові ноти: тютюн, папірус, сосни та ветивер
Сімейство ароматів: фруктово-гурманське
В мене флакон 30 мл без коробки, цікаво, що парфуми лишають на шкірі красивий сяйний слід, який тримається понад годину, тому я б не стала розпилювати їх на одяг, а от ключиці у вирізі вони можуть гарно підкреслити. Якщо свої попередні парфуми Citrus Breeze & Dark Rum від Fantasy Community Perfumes я можу описати як запах жінки "з характером", то Apricot Whisper & Peony Almond це аромат начитаності та інтелекту, вони асоціюються з довгими розмовами в книжковому клубі, котрий я бачила у старому кіно. Я легко можу уявити цей запах як на жінці, яка тигр, а не киця, так і на чоловіку.
Верхні ноти минають так швидко, що я ледь встигаю їх помітити. Середні ноти я відчуваю до пів години, особливо добре я вловлюю ваніль та лимон, котрі вишукано переплітаються з базовими нотами тютюну, папірусу, сосни та ветиверу. Чоловічі ноти в ньому істотно відчутні, особливо нота тютюну. Цей запах кисло-солодкий, теплий, але не м'який як саркастичний жарт найкращого друга. Розпиляючи парфуми на зап'ястя, я відчуваю шлейф навколо себе, але в носці я чую ці парфуми тільки дуже зблизька, на моїй шкірі парфуми тримаються 6 годин.
Коментарі (0)