Spodobaieva Maryna

Bogenia Hair Loss Control Tonic

Він вже в мене майже закінчився, але хочеться про нього розповісти.

Лікувальний спрей-тонік Bogenia розроблений спеціально для контролю за процесом випадіння волосся. Поєднання активних натуральних інгредієнтів у формулі тоніка сприяє зміцненню коренів волосся, стимулює їх ріст та покращує загальний стан шкіри голови. Регулярне застосування сприяє зволоженню, живленню та відновленню волосся, надаючи зачісці густоти та здоров’я.

Застосування: я використовувала двома методами. Перший варіант згідно інструкції достатньо розпилити його на чисту вологу шкіру голови після миття волосся та м'яко втерти масажними рухами. Завдяки легкій текстурі та зручному розпилювачу тонік рівномірно розподіляється по поверхні шкіри, не залишаючи відчуття липкості або жирності. Другий варіант перед миття голови, якщо є час звісно.

Особливості Bogenia Hair Loss Control Tonic з опису:

• зміцнює і відновлює фолікули волосся та стимулює його ріст;
  • збагачений екстрактом кореня імбиру, вітамінами та мінералами;
  • допомагає збалансувати вироблення себуму;
  • легкий трав’янистий аромат, який швидко вивітрюється;
  • робить вашу зачіску щільною, об'ємною та здоровою;
  • підходить для регулярного використання з довготривалим ефектом.

Склад: Water, Nonoxynol 14, Fragrance, Butylene Glycol, DMDM Hydrantoin, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Disodium EDTA, Zinc PCA, Phenoxyethanolcaramel.

Склад досить простий і нічого особливого тут немає. Має приємний імбирний аромат трішки з нотку лимону, на волосся дійсно не залишається.

Враження від нього 50/50. Якщо ви шукає ефективний спрей проти випадіння волосся – це не він. Але як засіб для профілактики лупи за рахунок екстракту імбирю і засіб, який балансує себум за рахунок цинку, так.

Волосся дійсно з ним виглядає чистішим на наступний день, але на графік миття він не впливає.

Тож висновки робіть самі варто чи ні?

20 грудня, 2024
Spodobaieva Maryna
20 грудня, 2024