khoroshaeva

Про ліпосомальну сироватку від Lancaster

Всім привіт ✌️

Сироватку Lancaster отримала у подарунок, в мініатюрці, якої вистачило на 1 тиждень щоденного використання. Мені було доволі цікаво познайомитися з брендом та ліпосомальним продуктом. Звичайно, що за такий короткий проміжок часу важко побачити якийсь разючий ефект, але все ж приємні моменти були, розповідаю більш детально 👇

Багато про пакування казати не буду, бо воно відрізняється від повнорозмірного флакончика.

Скажу лише, що флакончик доволі якісний та зручний, а ще має дуже приємну лопатку, яка полегшує процес нанесення.

Об'єм: 10 мл, витрата економічна, бо засобу вистачило на тиждень.

Склад доволі величенький, тому виділяю ключові моменти:

• Зволожуючі компоненти: Гліцерин, пропандиол, різні види кислот (лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова) створюють на шкірі захисний бар'єр і утримують вологу.
  • Антиоксиданти: Вітамін Е (токоферол), екстракти рослин (centella asiatica, rhodomyrtus tomentosa, arabidopsis thaliana) захищають шкіру від вільних радикалів та уповільнюють процеси старіння.
  • Пробіотики та пребіотики: Bifida ferment lysate, lactobacillus, bacillus ferment зміцнюють природний захисний бар'єр шкіри, сприяють її відновленню.
  • Заспокійливі компоненти: Екстракт гамамелісу (witch hazel) має протизапальні та заспокійливі властивості.

Родзинка цього засобу - ліпосоми, це щось накшталт мікроскопічних кульок, які діють як мініатюрні контейнери. Тобто, вони легко можуть проникати в глибокі шари шкіри та доставляти активні інгредієнти безпосередньо туди, де вони найбільш потрібні).

• Консистенція: легка, гелеподібна. На дотик м'яка, без жирності та олійності.
  • Аромат: доволі активний, мені пахне класичним милом Dove, щось про косметичнку свіжість. Запах доволі сильно відчувається на шкірі, що інколи може викликати дискомфорт.

Я використовувала сировотку тільки в ранковій рутині, бо ввечері для неї не знайшлося місця.

На обличчя наносила 3 мазки сироватки. Виробник каже, що сироватку потрібно крапати у долоньку, але лопатка не дозволяє цього зробити).

Сироватка чудово розподіляється, приємно ковзає по шкірі та майже миттєво вбирається. Після нанесення на шкірі відчувається легка липкість, не критична, до того ж, вона швидко зникає.

Через 5-7 хвилин після нанесеняя відчуваю пощипування, особливо активне на тих ділянках, де є висипи. Так і не зрозуміла через що воно виникало, але на щастя обійшлося без алергічних реакций на обличчі.

Проте, в мене чутлива шия, одного разу нанесла сироватку на неї, отримала вже не просто пощипування, а печіння, потім з'явилися червоні плями, тож раджу перед нанесеням сироватки на обличчя робити алергічну пробу).

* Доречі, рука після фото також пекла🥲

Моя шкіра: комбінована, зараз маю висипи та постакне.

Час використання: 1 тиждень, в ранковій рутині.

Чогось надзвичайного в цій сироватці я не побачила, думаю, що справа у надто короткому терміні використання. Проте, деякі позитивні зміни мені все ж вдалося побачити:

• Чудово зволожує шкіру та утримує вологу в ній.
  • Робить м'якою та гладкою на дотик.
  • Дарує приємне сяйво, наче шкіра сяє зсередини.

Що стосується заспокоєння та впиливу на зморшки, то цього ефекту не було на моїй шкірі.

Ну, а з неприємного - це печіння та червоні плями на шиї, чого не хотілося б отримувати від долядового засобу за таку ціну).

Тішить, що це пробничок, у будь-якому випадку мені було дійсно цікаво познайомитися з цим продуктом, але про повну версію мріяти не стану).

Дякую за увагу💕

20 грудня, 2024
khoroshaeva
20 грудня, 2024