Svidomakliientka

Лосьйон для тіла "Зволоження й живлення" з екстрактом мандарина

Лосьйон для тіла "Зволоження й живлення" з екстрактом мандарина

Цей лосьйон я застосовую замість крему для рук на роботі. Він швидко всотується, не лишає жирності та липкості, має аромат мандарину, котрий поєднує в собі натуральні та хімічні ноти. Лосьйон має помірно рідку, зручну для використання консистенцію.

Мені подобається, що в склад лосьйону від Comex входить саме рослинний гліцерин та непогані емульгатори, він добре зволожує шкіру та покращує процес відновлення завдяки рослинним екстрактам. Я купила його вже вдруге.

Користуватись лосьйоном можна 18 місяців після відкриття ❤

Склад збігається зі вказаним на MAKEUP:

Aqua with infusions of (Emblica officinalis (Амла) Fruit Powder, Lawsonia inermis (Хна) leaf powder, Eclipta alba powder (Брінгарадж), Acacia Concinna (Шикакай) powder, Aritha (Арітха) powder, Azadirachta indica (Нім) leaves powder) * ** (вода очищена з екстрактами індійських трав), Caprylyl-Caprylate / Caprate ** (рослинний зволожувач), Glycerin *** (рослинний гліцерин), Cetearyl Glucoside and Sorbitan Olivate ** (натуральний емульгатор), Cocos Nucifera ( Coconut) Oil *** (кокосове масло), Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein *** (гідролізат протеїнів пшениці), Composition (Sorbitan Caprylate, 1.3-Propanediol and Benzoic Acid) ** (натуральний консервант), Xanthan Gum *** (рослинний загущувач), Citrus Nobilis Extract *** (екстракт мандарина), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract * (органічний екстракт кокоса), Panthenol *** (Д-пантенол), Тосоphеrуl Асеtаte *** (вітамін Е), Lactic acid *** (молочна кислота з кукурудзи), Parfum.

* Органічний сертифікат

** COSMOS / ECOCERT натуральний сертифікат

*** З натуральних компонентів

На жаль, цього разу в мене на цей лосьйон алергія на руках, але це індивідуальна реакція, яка не означає, що лосьйон поганий.

20 грудня, 2024
Svidomakliientka
20 грудня, 2024