Hrystja__

Маска, яка надасть шкірі моментальний ефект

Декілька років тому я взагалі не використовувала в своєму догляді маски, бо вони зазвичай не давали результату. Просто я тоді не знала, що можна знайти справді якісні.

Пройшов час, я почала користуватися глиняними або альгінатними. Але вони потребують значно більше часу на приготування-відмивання. А інколи в мене взагалі нема ні часу, ні сил, ні натхнення.

Тканинні маски чомусь не люблю взагалі...мене бентежить їхній запах.

Якось спробувала гелеву маску і вона мені зовсім не сподобалась, бо залишила на обличчі липку плівку, і після цієї маски хотілось знов вимити пінкою лице.

І тут, спробувавши цю маску від Sane, зрозуміла, що до цього моменту в мене не було настільки класних масок за таку помірну ціну.

Обрала саме її по відгуках. Ну і назва...ліфтинг ефект...а мені цього ефекту якраз не вистачає зимою.

Маска має гелеву консистенцію, дуже ніжний запах.

По складу все ідеально. Тут 4 види гіалуронової кислоти, які повинні дуже швидко проникати в шкіру і створювати миттєвий ефект зволоження, екстракт арніки- має протизапальні властивості.

Тут я просто в захваті. В великому захваті. Бо маска взагалі не залишає жирної чи липкої плівки.

Коли її наношу на лице, відчувається легеньке відчуття не то прохолоди, не то пощипування. Таке впаде, ніби шкіра в цей момент якраз приходить в тонус і " збирається до купи". Тримаю маску певний час, потім змиваю. Жодних проблем в використанні нема. Все швидко і якісно.

Після маски лице стає просто неймовірним. Шкіра настільки гладенька, пружна і в тонусі, що до неї хочеться весь час торкатися. Коли роблю маску ввечері, ефект зберігається ще до ранку. Інколи роблю вранці- шкіра зразу виглядає так, ніби щойно з відпочинку.

Маска мені дуже сподобалась, і знаю точно, що її буду купляти знов і знов. Її зручно брати, якщо їдеш в якусь подорож, бо вона на потребує особливих зусиль в використанні. А ефект створює помітний. Це ніби як патчі, тільки не під очі, а на все лице. Вона універсальна: чи після важкого робочого дня, щоб зняти сліди втоми, чи після безсонної ночі, щоб виглядати " свіжіше " зранку. Ефект є завжди, і він помітний.

Тому ця маска стала улюбленою, рекомендую спробувати і вам❤️

22 грудня, 2024
Hrystja__
22 грудня, 2024