Hrystja__

Ретинольний набір Neutrogena

Чому я купила такий набір? Бо мені дуже сподобався крем під очі. І він потрохи підходив до кінця. Тож я захотіла його повторити знову, поки ще холодно , бо бачила від нього результат і ефект. Тим більше, що ретинол рекомендують використовувати навіть до 6 місяців. Сам крем коштує ~600 грн. Ну і хотіла ще якусь сироватку з ретинолом. Бо цієі зими планувала ретинол.

А весь набір коштував ~1200 грн. І, якщо ці три продукти окремо купляти по ~600 грн, то так виходить, що крем я отримаю в подарунок. Тому довго не думала...

Набір запакований в досить класну коробку. Хоч косметика в середині маленького формату, коробка достатньо велика, а головний бонус- закривається на магнітну защіпку. Такий формат пригодився чоловіку на різні інструментики.

В наборі крем під очі, сироватка проти старіння і крем анти-ейдж. Всі продукти містять гіалуронову кислоту і ретинол.

Про крем під очі я вже писала. Детальніше можна ознайомитись тут

https://club.makeup.com.ua/post/59310/

З того моменту моя думка зовсім не змінилася. Це справді дуже класний крем.

Тепер сироватка:

В неї дуже класна текстура. Вона зовсім не залишає плівки...ні жирної, ні липкої. Її наносиш на шкіру, і вона ніби випиває цю сироватку. Текстура ніби як оксамит.

Весь цей догляд вводила драбинкою, зараз використовую 5 разів/тиждень.

Можу з впевненістю сказати, що ретинол в складі досить ефективний. В мене навіть був опік на щоці. Але це суто моя провина...я просто нанесла сироватку зразу після тоніку. Я знала, що може бути...але мені було цікаво, наскільки сильний тут ретинол. В ефективності переконалася, результатом задоволена, більше так не роблю 😂.

В нього дуже класна текстура. Вона не липка, швидко поглинається і не залишає плівки. Ввн досить класно зволожує шкіру. Але єдине- скочується. Та мене такий факт не дуже бентежить, бо використовую його тільки на ніч.

Я тепер знаю, чому його рекомендують косметологи: він дуже класно вирівнює і підсвічує шкіру. А Щ сироваткою ефект ще кращий.

Шкіра гладенька і вирівняний тон. Тим більше, ефект тут накопичувальний.

Цим набором я задоволена.

На холодний період він підходить ідеально. Це, на разі, найкращий ретинольний догляд, який в мене був. Він зовсім не висушує шкіру, а навпаки, зволожує і робить пружною. Набором задоволена.

Хто шукає чогось ретинольного- дуже раджу ❤️

23 грудня, 2024
Hrystja__
23 грудня, 2024