Perfume plan 2025
Записки парфзалежної🤭
Створювала для себе список бажань в парфумерії на майбутній рік, щоб потім в кінці порівняти, як змінились смаки, що взяла, що не встигла/не змогла/перехотіла і тд.
А потім вирішила, що це вийде цікавий допис для клубу (тим паче парфдописи останнім часом мають хорошу статистику) і створила таку візуалізацію, про яку розповім далі.
Я люблю парфуми з дитинства, мені завжди хотілось мати багато флаконів у колекції і ні, мене це не бентежить. Мене більше бісить купа банок для обличчя/тіла і декоративної косметики, яку я не використовую, а парфуми готова складувати й далі 🙈
Я в своєму захопленні вже дійшла до того, що можу купити флакон, затестити його і не торкатись потім тижнями, просто поставити на полицю і все. Мені цього достатньо 🤷♀️
Іноді ловлю перенасичення і тоді перестаю користуватись парфумами на декілька днів/тиждень. Я не можу назвати себе великим експертом і цінителькою, ні, я просто любитель) Взагалі, цього року хочу поставити собі таке завдання: не економити парфуми, адже я не для цього їх купую. Наносити аромати навіть вдома, бо часто ловлю себе на думці, що я не встигаю користуватись і насолоджуватись ароматами.
Що хотілось би офлаконити?
Почну з ароматів, з якими вже знайома і які точно хочу собі у великому обʼємі.
▪️FCP Frosty Berry&Bliss Cake та Vanilla Sip&Sweet Caramel. Ну дуже мені сподобалась ця нова колекція у бренду, я маю повнорозмір згущенки і ось ці два аромата також запали в душу, тож буду чекати якихось хороших знижок у бренду і можливо замовлю одразу два флакона)
Мої огляди:
Frosty Berry&Bliss Cake - https://club.makeup.com.ua/post/56693/
Vanilla Sip&Sweet Caramel - https://club.makeup.com.ua/post/57388/
Condensed Milk&Nutty Cookie - https://club.makeup.com.ua/post/56157/
▪️ZarkoPerfume The Muse - я планую придбати його вже 6 років, в постійно не можу виділити на нього потрібний бюджет 🙈 але це найкрасивіший і найреалістичніший аромат прального порошку, який тільки існує, обожнюю аромати «чистоти» і цей стоїть верхом над всіма🤍
▪️Dossier Floral Marshmallow - вперше побачила цей бренд у дописі Strange Love , а так як аромат LDBS є одним з моїх найбільш улюблених і входить у мій топ-5, то дуже цікаво було б познайомитись з ним, так як на повноцінний флакон від Kilian я ще не заробила 😂
▪️L’Erbolario Frangipani - теж красивий, квітковий аромат, в ньому ніби і немає нічого особливого, комусь він може показатись простим і «занадто», але мені звучить гарно і приємно, це хороший парфум на кожен день🌼
▪️І тут хочу розказати про аромати-знятості від Оріфлейм, це Amber Elixir Night та My Red.
Еліксир у мене був в колекції, я його придбала позаминулим літом і майже одразу ж перепродала, бо щось мені не сподобалось в ньому, але тепер жалкую, бо тоді купувала по хорошій ціні, а зараз вартість на них ну дуже завищена через те, що це вінтаж))
Допис про аромат - https://club.makeup.com.ua/post/12726/
My Red - це колись були парфуми моєї мами, і я ними теж користувалась. Вже не памʼятаю конкретно як пахне, але памʼятаю, що це було приємно і квітково))
Обидва ці парфуми хочеться в колекцію виключно через те, що вони були першими в моєму житті, і якось така ностальгія по ним)
▪️Jimmy Choo EDT - ходжу навколо нього вже 6 років, мала декілька відливантів і стійкість його не радує - тримається близько години. Але який же він 🤍посідає особливе місце в моєму серці, чи офлакониться - не знаю ,але хотілося б)🤷♀️
Робила про нього допис дуже давно - https://club.makeup.com.ua/post/14533/
Не плутати з парфумованою водою!!!
Те, що хочу придбати в колекцію у якості семплів чи відливантів
▪️Хочу спробувати два нових аромата від Kilian - Sunkissed Goddess це новинка 24 року, і по відгукам доволі суперечлива. Але піраміда виглядає як «моя»)
Can’t stop loving you - це аромат 23 року, він з тієї ж колекції, що і попередній, з головною нотою апельсинового цвіту. Таке я люблю 🤭
▪️Mancera Wild Python - знаю, що парфум дещо схожий на GGGB, але я ніде не можу затестити його вживу, тому до якогось замовлення докину семпл. Відгуки суперечливі, хтось його хвалить, хтось хейтить 🤷♀️
▪️Montale Rendez-Vous A Paris - у мене вже був семпл цього аромату, купувала його після допису alena.rosee і закохалась😍 дуже красивий, дуже трояндовий, трохи може душнити, в мене іноді боліла від нього голова, але все одно він суперський)
Мій допис - https://club.makeup.com.ua/post/22354/
Допис Альони - https://club.makeup.com.ua/post/20810/
▪️Demeter Fragrance - від цього бренду хочу спробувати два аромати: «Похоронне бюро» і «Томат»)
Читала багато оглядів, що Бюро пахне засохлими квітами, та і загалом цікаво, як же повинно пахнути те похоронне бюро)
▪️13perfumes - мене у бренду насправді приваблює мало ароматів, точніше лише один - це Skinny Dipping, що пахне томатним листям, ніби ти сидиш влітку у кусті на грядці) всі інші, що тестила, мені не сподобались.
▪️ Планую спробувати новинку від ELDO Story of Your Life - в піраміді є 🍞 як вам таке?)
▪️ Lash Karma, бо теж читала про нього багато хорошого як в клубі, так і чула від знайомих. Що там за такий аромат з вайбами чогось йогічного? 🧘♀️
▪️Від Аль Рехаб хочу спробувати Dalal (багато де читала, що пахне гречаною кашею з молоком😄) і знову ж таки повернути Choco Musk. Він в мене був, як завжди я подумала, що не моє і він надто простий, а тепер згадую який він теплий і такий затишний, все ж таки треба його собі в колекцію знову придбати) цікаво, як довго можуть зберігатися масляні парфуми?
Я мало знайома з таким форматом, але чула, що вони швидко псуються.
Те, що не влізло на попередній слайд і те, в чому я не впевнена)))
▪️Знову ж таки тут аромати від Аль-Рехаб, один з них це Noria, у якому провідними нотами є мигдаль і кокос, але його неможливо знайти, бо всюди розпроданий. Не знаю, чи вийде вхопити, але якщо десь побачу, то візьму чисто з цікавості, бо це буде удача. Але мені чомусь здається, що він вже не випускається взагалі.
French Coffee - я далеко не фанатка саме кавових ароматів, і до того ж розумію, що цей парфум буде або запахом кофейні, або запахом 3в1. Теж думаю давно, не впевнена що він мені потрібен і що приживеться, але цікаво)
І взагалі, якщо хтось знає, де в Дніпрі можна послухати чи придбати Аль Рехаб офлайн - напишіть мені ))
▪️Tokyo Karl Lagerfeld - він такий квітковий, весняний, ну просто сама ніжність, дуже сильно подобається протягом декількох років, постійно ходжу його слухати, але на моїй шкірі злітає буквально за 20-30 хвилин в нуль. Тому купувати флакон точно не бачу сенсу, хоча на нього бувають дуже приємні знижки і можна вихопити гривень за 700, але в моєму випадку максимум - це відливант.
▪️Nivea та Nivea Sun - якби не клуб, я б і не знала про існування цих ароматів в принципі) Не впевнена, що вони взагалі десь представлені в Україні у форматі тестерів, бо ніколи не бачила (а можливо не звертала уваги).
Ось такий екскурс в мої парфумерні смаки вийшов)
Насправді цього року ще хотілося б нарешті вже познайомитись з турецьким нішовим брендом Nishane, але я абсолютно не маю поняття про жоден з їх ароматів і про якість самого бренду) тому найрозумніше було б знайти десь аромати офлайн і послухати їх.
Якщо хтось дочитав до кінця - сподіваюсь, що вам було цікаво і можливо ви дізнались для себе щось новеньке або підчерпнули теж хотілок🤭
Коментарі (0)