Avenue Des Parfums Hot San Paulo
+1 аромат в зимову колекцію❄️
Признаюсь п’ять років назад коли тільки з’явився Libre на нашому ринку, я його не сильно оцінила. Але останнім часом він мене почав переслідувати, я вирішила знову його послухати і він заграв. Але саме найцікавіше мій ніс взагалі не відчуває різниці з Hot San Paulo, навіть сподобався набагато більше.
Він характерний, зухвалий, багатогранний, але одночасно максимально жіночний. Тож Avenue Des Parfums знову радує своїми ароматами.
Лаконічний і мінімалістичний дизайн, в мене об’єм – 50 мл., але для знайомства рекомендую почати з пробнику, щоб зрозуміти, як сідає на Вас аромат. Також не перестану хвалити тут пульвелізатор, він тут розкішний.
Тип аромату: східні, фужерні.
- Початкова нота: Лаванда, Мандарин, Петітгрейн, Чорна смородина;
- Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин, Лаванда;
- Кінцева нота: Кедр, Мускус, Сіра амбра;
Аромат дуже цілісний, терпкий і тягучий. На старті класно відчуваються гіркі цитруси і свіжа зелень, але вони швидко злітають і аромат набуває ефірності. Лаванду на старті я не чую, а от петітгрейн (розтерте апельсинове листя) дає аромату тієї самої зеленої свіжості з ледве вловимими деревними відтінками.
Потім він дуже круто поєднується з зацукрованою сухою лавандою, яка втоплена в сиропі з білого цвіту цитрусових в нотах серця. Але білі квіти звучать тут досить вінтажно.
Тут тихий кедр в порівнянні з мускусом і амброю. Мускус і амбра дають аромату трішки терпкості, чистої шкіри і мінеральну ноту. Але цитруси і ефірність не зникають до кінця.
В нього легкий і тягучий шлейф, хоча на собі його майже не відчуваю. Також радує стійкість, на одязі відчуваю навіть на наступний день. Він дуже гарно всідається і грає на шкірі, навіть трішки чимось нагадав Armani Code for Women.
Для мене він однозначно холодну пору, не уявляю його літком взагалі. Тож знову вдале знайомство. Але про найбільшого фаворита напишу трішки згодом.
Всім вдалого дня🫶🏻
Коментарі (0)