Нічна сироватка на сухій віковій шкірі. Garnier Skin Active з вітаміном С
Вітамінне зволоження 🍋
Вітаю! Цю сиворотку я подарувала мамі - вік 53 роки, шкіра суха, потребує постійного зволоження, окрім того на обличчі є невеличкі пігментні плямки, які більш помітні влітку на сонці. Це те, що дано, а от з результатами ділюсь далі.
Спочатку затестила сиворотку на собі, але я не виношу в засобах липкості - для мене це сигнал про те, що в подальшому засіб викличе висипи. Це прям аксіома перевірена великою кількістю засобів, тому не стала акцентуватись і одразу передала засіб мамі.
Але важливо зазначити, що виробник попереджає, що спочатку засіб липкий на шкірі, але швидко цей ефект проходить. Це правда - спочатку шкіра жахливо липне, прям тягнеться за пальцями, але треба почекати до 30 секунд і все, цей ефект проходить.
🍊 Засіб сам по собі дуже насичений, якщо можна так сказати. Невеличкої краплинки вистачає на все обличчя, не потрібно використовувати занадто багато, бо тоді складно буде прибрати липкість. Саме тому такої баночки точно вистачить надовго.
🍊 Липкість проходить швидко і шкіра готова до подальшого догляду, зазвичай це крем для обличчя.
🍊 Засіб також підійшов і під макіяж, тональний крем не скатувався і ліг рівномірно (хоч і розумію, що це нічнна сироватка), але багато каже про текстуру.
🍊 Навіть невеличка краплинка - дає дуже потужне зволоження, шкіра була напитана протягом всього дня. При цьому жирного блиску не було.
🍊 Були опасіння щодо кольору сиворотки, що шкіра буде рижуватою, але насправді цього не трапилось.
На сухій віковій шкірі сиворотка Garnier Skin Active з вітаміном С зарекомендувала себе чудово. Її точно вистачить надовго, бо навіть невеличка доза чудово зволожує шкіру.
Коментарі (0)