Avenue Des Parfums Impressing Porto
Аромат, який говорить за Вас
Я їх залишила на десерт, сказати, що я вражена буде доволі просто.
Він не для всіх, але ті хто зрозуміє його унікальність, захочуть повернутися до нього знову. Аромат в стилі Apple Brandy By Kilian саме 2013, який на жаль зняли з продажу.
Глибокий з теплими переливами на шкірі, звучить набагато дорожче ніж коштує.
Має стильне і водночас мінімалістичне пакування зі всією потрібною інформацією на звороті. Я не перестану хвалити їх розпилювачі, це вже четвертий аромат і все ідеально.
Аромат представлений в різних об’ємах 2мл., 10мл., 50мл.
Піраміда:
- Початкова нота: Лабданум;
- Нота серця: Китайський кедр, техаський кедр;
- Кінцева нота: Амброксан, Ванільний спирт, Ванільний стручок.
Це неймовірно красивий східно-деревний унісекс, який огортає Вас п’янить і спокушає водночас.
Я в ньому навіть відчуваю більше нот чим заявлено. Він наскільки цікавий, що викликає тільки одні асоціації. Аромат про дорогий і витриманий алкоголь, а саме «Кальвадос» з легкою трішки димною духмяністю яблука, дубової бочки і бджолиного воску.
Лабданум тут таємничий і складний, на кожному він відриється по-різному, я відчуваю медовий віск з нотками прополісу і ладану. За того, перед цим писала в попередньому дописі про асоціацію з церковними свічками, мені дуже подобається їх аромат.
Він наповнений глибоким кедром, розкривається ніжно, такою собі м'якою бочкою для дозрівання напою. Він звучить постійно, просочений яблучним бренді, хочеться слухати його знову і знову.
Аромат для дорослих і впевнених у собі, він дуже унікальний, я навіть не змогла згадати і близько чогось подібного.
Протягом дня аромат пом'якшується, але це щось прекрасне, незвичне і дуже реалістичне. Відчуваю його десь 5-7 годин. З однієї сторони сидить досить інтимно до шкіри з іншої відчувається яблучний шлейф.
На фото теж вплинули асоціації, саме з Ремарком асоціюється яблучний бренді «Кальвадос». Ви його знайдете у більшості його романів. Хотілося трішки передати цієї атмосфери затишних і теплих вечорів, коли не розумієш, що тебе чекає далі і просто насолоджуєшся моментом.
Всім дякую.
Коментарі (0)