Олена Романюк

La Grace альгінатна маска "Олива"

La Grace альгінатна маска "Олива"

Пілінги й маски - мій щотижневий ритуал для додаткового очищення й живлення шкіри, зі свого досвіду бачу, що завдяки цим процедурам краще сприймаються сироватки чи емульсії, які містять активні компоненти.

Альгінатні маски La Grace - ідеальна альтернатива глиняним маскам, особливо, для сухої чи зневодненої шкіри, це оптимальний спосіб зволожити шкіру, повернути тонус та сяючий тон.

Далі, детальніше мої враження та ефект від використання заспокійливої маски "Олива" La Grace.

Паковання - маска представлена в пакеті-саше із зручною відривною позначкою. Об'єм 25г, є більші формати, у баночці (200 чи 600г). Найменший формат, тобто, 25г є рекомендованою кількістю за одне використання.

Але я читала у відгуках, що ділили вміст пакету на декілька разів, і чесно зізнаюся, що теж так робила, коли тільки познайомилася з цими альгінатними масками 😅 Це було років 5 тому, коли я вирішила спробувати більш суттєвий підхід в догляді.

Звісно, треба зауважувати рекомендації виробника та потреби своєї шкіри.

Приготування до нанесення - очистити шкіру, 25г порошку швидко розмішати у 75мл води чи спеціального лосьйону-активатору, нанести отриману суміш товстим шаром 4-5 мм. Тримати 20 хвилин

Консистенція у сухому вигляді- порошкоподібна, білого кольору з мікро частинками подрібнених листочків оливи.

Маска дуже легко замішується, це великий плюс, просто й швидко, без грудочок і нервів. У готовому, для нанесення, стані маска густа, як вершки, але дуже легко наноситься на шкіру. Я користувалася лише пальцями, то проблем не виникало

Аромат - нейтральний, схожий на глиняні маски чи ензимні пудри. При нанесенні абсолютно не відчутний

Склад - Diatomaceous Earth, Algin, Calcium Sulfate Hydrate, Tetrasodium Pyrophosphate, Olea Europaea (olive) Fruit Oil, Olea Europaea Leaf Powder, Silica, Iron Oxides (ci 77492)

Моя шкіра - нормальна, тонка, є пігментація, схильність до зневодненого стану, в догляді є ретинол, 39 років.

Маски я використовую завжди після ензимного пілінгу і тонізування, а вже після неї, наношу базовий крем.

Альгінатна маска La Grace - це просто максимальне зволоження для моєї шкіри.

Коли знімаєш маску, а знімається вона дуже легко, шкіра під нею просто неймовірно волога та пружня. Я одразу наношу горошинку крему La Grace чи іншого базового, щоб зберігти цей стан шкіри.

Альгінатні маски La Grace - легкі у використанні, швидко замішуються, не крапають, можна знаходитися у вертикальному положенні, якщо немає часу, можна наносити на зону очей та губ, я перевірила - 0 подразнення, ефект максимального зволоження та вирівнювання тону шкіри.

У комбінації з пілінгом, додатковими сироватками чи лосьйонами під нанесення альгінатної маски - це ідеальний варіант для ефективного домашнього догляду 🤍

25 грудня, 2024
Олена Романюк
25 грудня, 2024